20 beste sanger å synge rundt ditt neste leirbål (2024)

Hele familien din kan synge av hjerte til disse ikoniske bålsangene som er perfekte for en stjerneklar natt

Du har veden. Du har grepet graham-kjeks, sjokolade og marshmallows for s'mores. Nå trenger du bare noen elskede sanger å synge rundt leirbålet. Tross alt er det en viktig del av campingopplevelsen å synge ærefulle sanger mens du steker weenies rundt åpen ild. Noen bålsanger er dumme og får alle til å fnise. Noen er nostalgiske og vekker gode minner fra campingturer forbi. Og noen er bare en fin måte å skape fantastiske utendørs minner med familie og venner.

Og la oss innse det, det er noe magisk med å samles rundt leirbålet. Du kan fortellebålhistorier, planlegg neste dagcampingaktivitetereller spille noen bålleker. Og selv om du er ny i friluftsliv, ikke bekymre deg - vi har dekket deg med vår guide tilcamping for nybegynnere. Nå trenger du bare å varme opp sangstemmen din for listen vår over bålsanger du ikke kan gå glipp av.

LeserensFordøye'sLes Up nyhetsbrevfor mer reiser, rengjøring, humor, teknologi og morsomme fakta hele uken.

"Hakuna Matata" fraLøvenes Kongelydspor

Jada, det er mange episke sanger fra Disneys animerte klassiker fra 1994, som «I Just Can't Wait to Be King» og «Circle of Life» til Elton Johns ikoniske «Can You Feel the Love Tonight». Men hvis du leter etter en optimistisk sang å synge rundt et bål, bør du ikke se lenger enn surikaten Timon og vortesvinets luftige mantra, «Hakuna Matata». Sunget av Nathan Lane og Ernie Sabella i originalen – og Seth Rogen og Billy Eichner i 2019-reformen – det er en melodi alle kjenner. Og hvis du ikke kan alle tekstene, som sangen sier, ingen grunn til bekymring.

Hør nå

"Baby Shark" av Pinkfong

Foreldre kan grøsse når de ser denne på listen, men sannheten er at alle barn kjenner – og absolutt elsker – denne sangen. Det er en sikker måte å lokke en engstelig førstegangscamper ut av teltet eller distrahere et barn som kanskje er litt redd for mørket. Vurder å legge til koreografi for hvert medlem av haifamilien også.Morsomme sangerer en enkel måte å få barna til å fnise og danse rundt bålet.

Hør nå

«Party in the USA» av Miley Cyrus

Det er en grunn til at denne Jessie J-penned-låten gjør en spesiell opptreden iPitch Perfekt, hvor den berømt promoterte en singalong blant den argumenterende a capella-gruppen Barden Bellas. Alle kjente til tekstene, fra den sosiale sommerfuglen til den sjenerte jenta til den for kule-for-skole-gruppene sangerinnen. Miley Cyrus sitt spor fra 2009 er den ideelle bålsangen når du har en mangfoldig gruppe som henger i de beste teltene som kanskje ikke har mye til felles.

Hør nå

«Iko Iko» av forskjellige artister

Hver generasjon kjenner en versjon av denne New Orleans-sangen, fra det første populære coveret til 60-tallets jentegruppe The Dixie Cups til Belle Stars-versjonen som dukket opp på 1982Regn mannlydspor. Nylig skapte Justin Wellington en låt som ble en hit i 2021 takket være en TikTok-utfordring. Men originalen, skrevet av James "Sugar Boy" Crawford og hans Cane Cutters, har den svært båltilpassede åpningslinjen, "Min bestemor og bestemoren din, sitter ved bålet." Alt du trenger for musikalsk akkompagnement er en provisorisk maraca og kanskje en åpen flaske å blåse på, og du har fått deg en campingplassh*t.

Hør nå

«Hey Jude» av Beatles

Ville det til og med vært en bålkveld uten en Beatles-sang? Uten tvil deres mest kjente sang, "Hey Jude" ble skrevet av Paul McCartney som en ode til John Lennons unge sønn Julian, som ble bekymret da faren hans beryktet forlot moren sin for Yoko Ono. "Hey Jules" ble til "Hey Jude" - en varig sang som McCartney fremfører regelmessig under sine soloshow. Og hvis teksten til alle versene ikke er godt kjent av hele campingbesetningen, kan du satse på at alle som slapper av i leirstoler rundt bålet kan ordene til de siste fire minuttene av sangen: «Na-na-na- na-na-na-na. Na-na-na-na. Hei Jude."

Hør nå

«Sweet Caroline» av Neil Diamond

Denne klassikeren fra 1969 har nådd legendarisk status, og vil sannsynligvis føre til en sang på din lokale bar eller stadion. Faktisk er profesjonelle idrettslag fra Carolina Panthers til Boston Red Sox kjent for å spille melodien regelmessig på kamper. Sjansen er stor for at alle kjenner ordene – eller det ofte tilføyde støyende «Ba-ba-baaaaa!» etter at tittelen "Sweet Caroline" er kronet. Bare sørg for at nabocamperne er våkne, for de vil garantert bli vekket frasoveposernår mannskapet ditt roper «Så bra! Så bra! Så bra!"

Hør nå

"California Dreamin'" av The Mamas & The Papas

Alt du trenger er en person som kan teksten til denne klassikeren for å ta ansvar for å synge den, siden hver linje gjentar seg selv. Dette varige sporet fra 1965 har blitt dekket av Beach Boys, America og Jose Feliciano, men det er den originale versjonen, skrevet av John Phillips og Michelle Phillips, som er mest kjent. Den er litt melankolsk, litt bittersøt og mye perfekt for en sang i mer friskt vær – takket være åpningslyrikken «All the leaves are brown, and the sky is grey» som refererer til kommende kjøligvintervær.

Hør nå

"Campfire Song Song" av Svampebob Firkant

Du kan ikke snakke om bålsanger uten å snakke om den eneste "Campfire Song Song". Reglene er enkle. Stav "Campfire Song" så høyt og så raskt du kan. Bare syng den med oss: «La oss samles rundt bålet og synge bålsangen vår. Vår C-A-M-P-F-I-R-E-S-O-N-G sang. Og hvis du ikke tror at vi kan synge den raskere, så tar du feil!» Jada, du er nødt til å snuble opp bokstavene og ende opp i fnis, men det er hele poenget. I tillegg er det en feilsikker måte å få små barn – og barn i hjertet – involvert i et leirbål.

Hør nå

"The Golden Girls Theme" opprinnelig fremført av Cynthia Fee

Du kan rope "Takk for at du er en venn" hvor som helst: på legekontoret, en overfylt restaurant eller sammenkrøpet rundt leirbålet. Det er en sikker innsats at alle vil rope tilbake "reise nedover veien og tilbake igjen."De Golden Girlsvar en av de størstehitshow fra 80-tallet, men krumspringene til disse Miami-matriarkene er tidløse, noe som gjør denne ikoniske temasangen til et velkomment tillegg hvor som helst – spesielt hvis den fører til sitering av Blanche, Rose, Dorothy og Sophia.

Hør nå

"Wagon Wheel" av Old Crow Medicine Show

Historien om denne bålfavoritten er 25 år på vei. Bob Dylan spilte inn det ikoniske refrenget – det minneverdige «Hey, mama, rock me» – i 1973, med Ketch Secor fra Old Crow Medicine Show som la til vers 25 år senere. Nathan Carters cover var en hit på de irske hitlistene i 2012, og Darius Ruckers cover fra 2013 var en stateside hit, og toppet countrylistene i USA og Canada. Likevel er det Dylan-versjonen de fleste av oss tenker på når de hører sangen.

Hør nå

"Free Fallin'" av Tom Petty

Uten tvil en av den avdøde sangerens beste sanger, "Free Fallin'" er også en av Pettys mest kjente, etter å ha blitt dekket av Stevie Nicks, John Mayer og Coldplay. Dette setter leirbålteamet ditt i godt selskap når du smyger 1989-treffet rundt et par blinkende vedkubber. Selv om du ikke kan alle ordene, kjenner alle det dristige, belte refrenget. Og det er ingenting som å synge "Og jeg er fri!" mens du sitter i frisk luft, omgitt av kjølig bris, høye trær og et lyn eller to. Det fungerer til og med hvis du er detglamping.

Hør nå

"The Devil Went Down to Georgia" av Charlie Daniels Band

Du trenger ikke en fele for å følge deg når du synger denne klassiske countryrock-låten om djevelen som prøver å vinne en ung manns sjel gjennom en musikkkonkurranse. Tekstene alene er nok til å holde alle begeistret - men hvis noen ønsker å late som om de er fela, vil det sannsynligvis bli et båltreff. Originalen ble utgitt i 1979, men campingvenner fra alle generasjoner bør kjenne en versjon – fra konsertopptredener av Zac Brown Band og Blues Traveler til den olympiske turneren Dominique Moceanus ikoniske gulvrutine fra 1996 satt til den originale banen.

Hør nå

«Summer of ’69» av Bryan Adams

Den rasende stemmen! De engstelige tekstene! Bryan Adams sin knallbra singel fra 1985 er en ode til ung kjærlighet, store drømmer og de late, disige dagene som har gått. Alle disse minnene vil komme tilbake på et blunk når du sitter rundt med vennene dine og noen roper den minneverdige åpningslinjen: "Jeg fikk min første ekte seksstrenger." Den neste linjen refererer selvfølgelig til de gamle fem-og-kroners-butikkene, som, omtrent som sommeren ’69, er for lengst.

Hør nå

"Blowin' in the Wind" av Bob Dylan

Når du snakker om leirbålsanger, ville det være uhyggelig å legge bort dette klassiske Bob Dylan-sporet – uten tvil folkesanger-låtskriverens karrieredefinerende melodi. Sangen fra 1963 fra Dylans klassikerThe Freewheelin’ Bob Dylanalbumet har lenge vært ansett som en protestsang for Civil Rights Movement, og den stiller de dype, sjelprovoserende spørsmålene du kan tenke på når du er oppe hele nattencamping gratisrundt et bål, kanskje med en passende vind som blåser, uten mobiltelefoner eller andre distraksjoner. Som den legendariske introen lurer på: "Hvor mange veier må en mann gå før du kaller ham en mann?"

Hør nå

"Cardigan" av Taylor Swift

Det er nok av Taylor Swift-sanger som alle kjenner, fra «Shake It Off» til «Blank Space». Men når du sitter ute i skogen rundt et bål, vil du gå dypt inn i sangerensFolkloreepoken, low-fi-utgivelsen fra 2020 der hun fullt ut omfavnet cottagecore-estetikken og ga ut nedskjærte spor som var en sterk forandring fra den økte produksjonen av hennes forrige album, electropopElsker. Så kos deg i en cardigan som passer for sangen – eller en sweatshirt, som hun nevner i sangen, vi vil ikke dømme – og omfavn din indre Swiftie.

Hør nå

«The Duck Song» av Bryant Oden

Det hele startet tilbake i januar 2009, da låtskriveren Bryant Oden lastet opp til YouTube den dumme lille meldingen om en and som plage en butikkeier etter druer. To måneder senere la YouTuber Forrest Whaley den grove, morsomme animasjonen til sangen – den samme animasjonen som har holdt ut i dag – og den ble en enorm hit. Det er dumt nok til å få alle til å le, og hvis noen på campingturen din ved en tilfeldighet ikke har hørt sagaen om den druebesatte anda, vil den vriende avslu*tningen garantert holde dem begeistret til anda vakler bort.

Hør nå

"Wide Open Spaces" av The Chicks

Den beste delen av å utforske naturen er, vel, faktisk å utforske dem! Og etter at du har takletbeste turstien i staten din, kan du være klar til å bare sparke opp de slitne føttene ved bålet og mimre om de fantastiske severdighetene du har sett den dagen. Enten du tok en sti langs en bløff ved innsjøen, nær en foss eller gjennom en fortryllende skogkledd skog, er den beste sangen for å feire prestasjonene dine på slu*tten av dagen denne klassikeren fra 1998, en feiring av den lengselen etter noe større.

Hør nå

«The Lion Sleeps Tonight» av The Tokens

Opprinnelig skrevet i 1939 av en sørafrikansk zulu-sanger ved navn Solomon Linda, ble sporet, den gang kalt "Mbubu", en nummer 1-hit i USA, takket være en coverversjon av doo-wop-gruppen The Tokens. Selv om en ny coverversjon utgis nesten hvert år - 2019-versjonen avLøvenes Kongeinneholdt melodien, som sunget av Billy Eichner og Seth Rogen – det er The Tokens-versjonen av denne sangen som fortsatt er gullstandarden, med sin "wimoweh"-sang i bakgrunnen som alle på campingplassen din garantert kjenner.

Hør nå

"American Pie" av Don McLean

For å parafrasere ordene til dette klassiske sporet, selv om det ble utgitt for "lenge, lenge siden" i 1971, "kan vi fremdeles huske" teksten til denne lange sangen. Med en tid på 8 minutter og 42 sekunder var det den lengste sangen som noensinne har toppetBillboardHot 100-diagrammet, helt til det ble detronisert av Taylor Swifts «All Too Well». Selv om den er ordrik, er den en klassiker alle kjenner og elsker, og den vil garantert lokke leirkameratene dine til å bli med når det synges rundt bålet … selv om ingen vet hva teksten «Drove my Chevy to the levee/but the levee was dry» betyr nøyaktig.

Hør nå

"Livin' on a Prayer" av Bon Jovi

Vi vet alle hvor Tommy pleide å jobbe før fa*gforeningen da han var i streik. Vi vet alle hvor Gina jobber hele dagen. Men du trenger ikke å være i New Jersey for å sette pris på denne Garden State-hymnen, for Bon Jovis hitlåt fra 1986 om blue-collar blues overskrider statens linjer. (Selv om du leter etterbeste RV parki New Jersey – eller i en hvilken som helst annen stat – har vi deg dekket.) Sporet, som toppet listene i USA, er en ikonisk rockesang som kan skilte med den beste sangen «Whoa-oh!» rundt. Så sett en marshmallow på en pinne og bruk den som en provisorisk mikrofon, for du vil gjerne omfavne din indre hårmetallrocker når du synger denne melodien rundt leirbålet.

Hør nå

Neste, sjekk ut vårfamilie camping filmanbefalinger for din neste campingtur.

RD.COM, VIA SELGER (3)De beste gavene til campingelskere
Milo Zanecchia/ Ascent Xmedia/Getty ImagesHvor du kan slå leir i nasjonalparkene
Vera_Petrunina/getty imagesUhøflige campingvaner å stoppe ASAP

Populære videoer

20 beste sanger å synge rundt ditt neste leirbål (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 5563

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.