25 beste morsomme sanger for barn (dumme, rene hits) - Music Grotto (2024)

TwitterFacebookPinterest

Vi har samlet denne herlige samlingen av interaktive morsomme sanger for barn. Disse rene, tåpelige sangene vil få hele familien til å fnise, synge og danse. I tillegg utvikler morsomme sanger for barn verbale ferdigheter, hjelper med emosjonell utvikling og bygger motoriske ferdigheter mens de har det gøy.

Så ta på deg danseskoene og gjør deg klar til å synge sammen med disse rene morsomme sangene for barn.

1. Looby Loo – CoComelon

Looby Loo | CoComelon Nursery Rhymes og barnesanger

Denne sangen har sin opprinnelse i England. Det er en fantastisk danse- og bevegelsessang,ligner på Hokey Pokey. Barn elsker de dumme tekstene og å bevege armer, ben og hele kroppen. Det er en dansefest med CoComelon.

Neste:Beste dansesanger for barn (sanger for barn å danse til)

2. John Jacob Jingleheimer Schmidt – Muffinsanger

John Jacob Jingleheimer Schmidt | Familien synger med - Muffinsanger

Den morsomme delen med denne sangen er å synge navnet høyt i starten og gradvis bli mykere for hvert vers til det til slu*tt er en hvisking. Barn synes dette er morsomt, spesielt siden navnet er så uvanlig.

Tradisjonelt gjentas verset fire ganger før det siste ropet, "John Jacob Jingleheimer Schmidt, Da da-da da-da da-da da."

Neste:De beste karaoke-sangene for barn å synge (vår liste over valg)

3. On Top of Spaghetti – Rock ‘N Learn

På toppen av spaghetti

Denne klassiske barnesangen synges til tonene til folkesangen «On Top Of Old Smokey». Barn synes det er morsomt når kjøttbollen i sangen ruller av bordet og ut døren. Barna dine vil elskelytte til kjøttbollens eventyrmens den fortsetter å rulle.

Neste:Beste generelle barnesanger (toppsanger for barn å lytte til)

4. Boom Chicka Boom! – Jack Hartmann

Boom Chicka Boom! Jack Hartmann Brain Breaks

Hvis barna dine elsker å gjenta alt du sier, vil de ha en flott tid med denne sangen. Det er en gjenta-etter-meg-sang detJack Hartmannomgjort til en jazzy stil. Den har mange kostymeskifter og treningsbevegelser.

Neste:Beste fest- og dansesanger gjennom tidene (vår komplette liste)

5. Down by the Bay – PBS Kids

Nede ved bukten | Barnesangvideo av Kidsongs | En av de beste rimsangene for barn | PBS Kids

Mest sannsynlig vil denne rene, morsomme sangen bli en av familiens favoritter. Det er så dumt, og du kan til og med legge til dine egne vers for å holde det gående.

Barna dine vil ha mange vrikker og fniser når de hører om lamaer som spiser pysjamasen og en gris i parykk. Det er ikke bare underholdende, men det lærer også begrepet rim.

Neste:De beste sangene for barn å bevege seg til (bevegelsesspor for barn)

6. Epler og bananer – superenkle sanger

Barna dine vil ikke vite at de lærer vokallyder når de blir med på å synge denne engasjerende barnesangen. Den lærer lange vokallyder ettersom hvert vers endrer begynnelseslyden til epler og bananer.

Neste:Topp skole passende sanger for lærere og elever

7. Hode, skuldre, knær og tær – The Wiggles

Hode, skuldre, knær og tær | Barnerim | Barnesanger | The Wiggles

Denne actionfylte læringssangen lærer småbarn og førskolebarn kroppsdelene deres på en måte som er full av latter og bevegelse.

Det er også lett for dem å lære fordi det bare er ett vers som de kan gjenta om og om igjen. En variant av sangen utelater det første ordet i sangen, men får barnet ditt til å berøre kroppsdelen av det stille ordet. Du fortsetter å gjenta dette mønsteret til det ikke er noen ord igjen.

Neste:Største baby vuggeviser i historien

8. Shake Your Sillies Out – The Learning Station

Shake Your Sillies Out ♫ Brain Breaks-sanger for barn ♫ Action-sanger for barn av The Learning Station

Dette er en fantastisk regnfull sang når barna dine har oppdemmet energi. Du kan stole på at denne låten "rister ut sine dumheter." Denne sangen gir mye kroppsbevegelse, inkludert risting, klapping, vingling, hopping, strekk og gjespe.

Hvis du er heldig, vil de være klare for en lur når de er ferdige med å riste til denne sangen. Denne actionsangen er flott for ett barn eller en hel gruppe barn.

9. Fem små flekkete frosker – CoComelon

Fem små flekkete frosker | CoComelon Furry Friends | Dyr for barn

Ha det gøy å telle med denne søte, dumme sangen. "Fem små flekkete frosker" vil underholde barna dine når disse grønne skapningene spiser deilige insekter og hopper i dammen. Når hver frosk hopper i vannet, teller sangen bakover. Lær tall mens du spiller ut froskene som hopper i det kjølige bassenget.

10. Ain’t It Great to Be Crazy – The Learning Station

Ain't it Great to be Crazy Song ♫ Brain Breaks ♫ Silly Songs ♫ Barnesanger av The Learning Station

Du får alt med denne morsomme barnesangen. Den har rim, action, sang og dans. Noen ganger må barna bare være gale, og denne sangen lar barna dine være så gale de vil.

Selv voksne må være gale en gang i blant, så bli med barna dine som snurrer rundt, banker på beina, vrikker med fingrene, tramper og bare vær glade.

11. Tooty Ta – Jack Hartmann

Tooty Ta | Morsom dansesang for barn | Brain Breaks | Tooty Ta | Jack Hartmann

Hvis du leter etter en morsom dansesang for barna dine, kan du ikke finne en bedre enn "Tooty Ta." Tekstene og dansemønstrene hjelper barna å fokusere hjernen på nytt og få litt morsom trening samtidig.

Enten du leter etter en dum barnesang mens du er hjemme eller for en gruppeaktivitet, er "Tooty Ta" lett å lære og har vanligvis barn som fniser mot slu*tten.

Neste:Beste leirsanger for barn

12. Maurene går på marsj – Superenkle sanger

Maurene går på marsj | Barnesanger | Superenkle sanger

Mest sannsynlig sang og marsjerte du til denne sangen som barn. Det er en klassisk melodi for å lære rim og telling. Sangen teller opp til ti, men familien din kan telle og marsjere så lenge du vil. Husker du «marsj ned til bakken, for å komme ut av regnet, BOOM! BOM! BOM!?”

13. Fiddle-I-Dee – Barnesanger

De beste dyresangene av Kidsongs! Det er "Fiddle I Dee" med en ponni, kakadue, dansekatt og mer!

Hvis barna dine elsker dyr, har denne morsomme barnesangen mange dyr. Du vil møte en dansende katt, en kakadue, en klukkende høne og mange flere. Hvert dyr lager en lyd som gjentas i hvert vers, noe som gjør denne sangen til en animert og munter måte å bygge minneferdigheter på.

14. Liker du brokkoliis? – Ryans verden

Liker du brokkoliis-sang ?? Barnebarn rimer med Ryan!

Ikke bare er dette en av de dummeste barnesangene, men det er også en lærende sang. Den lærer hvordan barna dine kan fortelle deg hvilken mat de liker og ikke liker. Grunnlaget for melodien er å svare på spørsmålet «Liker du (fyll ut feltet)?» Når barna dine har lært sangen, oppmuntre dem til å synge om andre rare matkombinasjoner for iskrem.

15. Flea Fly Flo – Symfonisk distribusjon

Fly fra Fly Flo

Barna dine vil ha det gøy å synge sammen med denne ekko-sangen. Du synger den først og så får barna synge den etter deg. Etter å ha lært tullordene, syng dem raskere og raskere. Vanligvis, jo fortere det går, blir det flere flubs, og barna begynner hysterisk å le.

Det finnes flere versjoner av denne dumme barnesangen, men de fleste av dem er de samme lydene med forskjellige stavemåter. For eksempel "coomalata vista" eller "coomalahutsikten."

16. Fem små aper som hopper på sengen – Pancake Manor

Fem små aper som hopper på sengen | Sang for barn | Pannekakegård

Morsomme sanger som denne gjør læring morsomt for barna dine. Denne sangen forteller historien om fem små aper som faller ned av sengen en om gangen. Hver gang det skjer ringer moren legen som sier at de ikke må hoppe på senga lenger. Det er en fantastisk tellesang og lærer dem også å lytte til morens visdomsord.

17. And The Green Grass Grow – Superenkle sanger

Og det grønne gresset vokste | Barnesanger | Superenkle sanger

Du kommer til å ha det kjempegøy å synge denne dumme barnesangen med familien din. Det er en ekko-sang som involverer å lage bevegelser med hvert vers. Dette er en engasjerende sang selv for eldre barn. Den har syv vers som barna lærer å gjenta.

Dette er en hjernestimulerende hukommelsesøvelse, og barna opplever en følelse av prestasjon når de lærer alle versene. Den har også flere kroppsbevegelser, som å holde opp hånden for å se inn i skogen, stå stille som et tre, holde opp kikkerten, svinge med armene og peke i bakken.

18. Fem små ender – Lille boms

Fem små ender | Barnerim | fra LittleBabyBum! | ABC-er og 123-er

Dette er en bedårende, dum sang om fem ender. Den lærer å telle, og tekstene er enkle nok for førskolebarn å huske. Ungene kan kvakke for å kalle de små endene hjem, og de kan late som om de svømmer tilbake.

19. Hula, Hula Baby – The Wiggles

Dans, dans Baby | Hula Hoola Hoop Dance | Barnesanger | The Wiggles

Hvis barna dine liker hula-hoops, vil de like denne dumme sangen. Ikke bekymre deg hvis du ikke har hula-hoops, du kan bare vrikke med hoftene til melodien. Denne sangen gir en flott trening for store og små. Så grip hula-hoop og dans sammen med The Wiggles.

20. Tony Chestnut – The Learning Station

Tony Chestnut ❤ Brain Breaks & Action Songs for Kids ❤ Kids Dance Songs by The Learning Station

Siden dette er en bevegelses- og syng-med-sang, blir barna dine helt engasjert i å spille sangen. Den har mye bevegelse av hele kroppen og morsomme tekster. Du kan tilpasse teksten ved å legge til barnas navn i sangen. Dette kan få dem til å føle seg spesielle også.

21. All I Eat Is Pizza – Koo Koo Kanga Roo

Koo Koo Kanga Roo - Alt jeg spiser er pizza (Dance-A-Long)

Denne morsomme, energiske sangen vil holde barna dine i bevegelse. De fleste barn forholder seg til de komiske tekstene om å spise pølser, taco og pizza med alle fikseringene. DeKoo Koo Kanga Rooutfører enkle dansetrinn som du og barna dine kan følge.

Neste:Listen over de beste hiphop-sanger for barn

22. Silly Pirate Song – Jack Hartmann

Silly Pirate Song | Brain Breaks | Jack Hartmann

"Yo, ho, ho." Denne dumme piratsangen er en morsom måte for barna dine å lære sekvensering, mønstre og minneferdigheter. Den har også mye pirathandling for hjerne- og kroppsforbindelse. Det er opptredener av haier, surfere, helikoptre og til og med en blekksprut.

23. Trolls: Can't Stop the Feeling – GoNoodle Performing JT

Troll: Can't Stop The Feeling | GoNoodle

DetteJT sangutført av GoNoodle holder barna på tærne. Dans, strekk, hopp og vær dum sammen med trollene. Syng med på denne feel-good-sangen. Den er perfekt for små barn, tenåringer og voksne.

24. Spock-a Doodle, Chicken Noodle – HeyKids

Spock-a Doodle, Chicken Noodle - Morsomme sanger for barn - HeyKids

For å lære tall mens du har det gøy, har denne sangen alt. Den har en animert kylling som legger sine ti egg over hele huset i stedet for i reiret hennes. Sangen lærer tall fra én til ti, ved å telle eggene som kyllingnudler slipper på morsomme steder.

25. Bing Bong Zoo – Peppa Pig

Bing Bong Zoo | Peppa Pig Songs | Peppa Pig Nursery Rhymes og barnesanger

Ta en tur på bussen med Peppa Pig og vennene hennes. De skal til dyrehagen. Syng og dans med barna mens de vagler som pingviner, knipser med hendene som krokodiller, slår med armene som en sommerfugl og brøler som en løve. Det er mange flere dyr som barna dine kan etterligne i denne herlige barnesangen.

Les neste:

Vår ultimate liste over de beste TV-temasangene gjennom tidene

Liam Flynn(Hovedredaktør og skribent)

Som hovedredaktør og skribent ved Music Grotto hjelper Liam med å skrive og redigere innhold produsert av profesjonelle musikk-/mediejournalister og andre medvirkende forfattere. Han jobber tett med journalister og andre ansatte for å formatere og publisere musikkinnhold for nettstedet Music Grotto. Liam er også grunnlegger av Music Grotto og brenner for å spre redaksjonelt innhold til sine lesere.

Liams livslange kjærlighet til musikk gjør rollen hans i Music Grotto så givende. Han elsker å forske på, skrive og redigere musikkinnhold for Music Grotto.

25 beste morsomme sanger for barn (dumme, rene hits) - Music Grotto (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Margart Wisoky

Last Updated:

Views: 5421

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Margart Wisoky

Birthday: 1993-05-13

Address: 2113 Abernathy Knoll, New Tamerafurt, CT 66893-2169

Phone: +25815234346805

Job: Central Developer

Hobby: Machining, Pottery, Rafting, Cosplaying, Jogging, Taekwondo, Scouting

Introduction: My name is Margart Wisoky, I am a gorgeous, shiny, successful, beautiful, adventurous, excited, pleasant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.