31 beste karaokesanger for menn å synge (toppvalg) - Music Grotto (2024)

TwitterFacebookPinterest

I denne artikkelen vil vi utforske de beste karaoke-sangene for menn å synge (du kan finne en å spenne ut i kveld).

Det er ikke dermed sagt at disse sangene ikke inkluderer kvinnelige sangere; snarere inkluderer listen vår populære sanger sunget av både kvinner og menn som liker sterk mannlig appell. Så neste gang du drar til en karaokebar, husk å vurdere disse sangene:

1. «Somebody to Love» – Queen

Queen - Somebody To Love (offisiell video)

Queens "Somebody to Love" var den perfekte hitlåten for Freddie Mercury, som ga sangen litt magi som fortsatt gir gjenklang hos publikum i dag. Men hvis du har en stor nok personlighet, vil denne sangen være en av debeste karaoke sanger å synge. Den har sterk mannlig vokal og et bredt emosjonelt spekter som lar deg belte ut med stil. Bare pass på å ikke overdrive det som Mercury ofte gjorde.

Neste:De beste mannlige sangerne gjennom tidene (vår liste)

2. "Don't Stop Believin'" - Journey

Journey - Don't Stop Believin' (offisiell lyd)

I årevis har Journeys "Don't Stop Believin" vært populær blant karaokegjengere. Det ble også en viral sensasjon mer nylig ettervises i siste sesongav det populære TV-programmet «Glee». Denne sangen vil garantert få publikum til å bevege seg og synge med, og det er derfor den hører hjemme på listen vår over de mest populære karaoke-sangene å synge.

Neste:De beste og beste inspirerende sangene gjennom tidene for å motivere deg

3. "Secret Place" – Hillsong-tilbedelse

Hillsong Worship - Secret Place (tekst)

Denne sangen har sterk vokal og et refreng som vil være kjent for mange, men den gir også en introspektiv lyd som vil appellere til de som ønsker litt mer dybde i karaokeopptredenene sine. Folk på spillestedet vil garantert lytte intenst til stemmen din hvis du velger dette flotte sporet.

Neste:De beste kristne lovsangene gjennom tidene

4. "40" - U2

"40"

U2 er et av de mest populære bandene i verden, og deres 1983-hit "40" er en fanfavoritt. Denne sangen har en flott intro med sterk mannlig vokal, og den inkluderer en emosjonell historie som mange kan identifisere seg med. Den inkluderer også en fengende beat som får deg til å danse mens du synger med. Denne sangen passer til denne listen over de beste karaoke-sangene å synge.

Neste:De absolutt beste karaoke-sangene fra 80-tallet å synge

5. «Vertigo» – U2

U2 – Vertigo (offisiell musikkvideo)

U2s "Vertigo" er en annen fanfavoritt, men den er litt mykere enn noen av de andre sangene på denne listen. Imidlertid gjør dens lyd og melodiske struktur den svært vanedannende, noe som gjør den til et flott alternativ for de som ønsker å velge en av de beste mannlige karaoke-sangene. Denne sangen vil få deg til å synge med, og den vil også hjelpe deg å føle deg som en stjerne foran publikum.

Neste:De beste 2000-tallssangene fra tiåret (00-tallsspilleliste)

6. «I've Just Seen a Face» – The Beatles

I've Just Seen A Face (remastret 2009)

Hvis du leter etter en av de beste mannlige karaoke-låtene som inneholder noen av de beste vokalene i karaokehistorien, trenger du ikke lete lenger enn The Beatles "I've Just Seen a Face." Den har en fengende intro som fører til en sterk vokalprestasjon og minneverdige hooks. Det er derfor det er en av de mest populære karaoke-sangene for menn å synge.

7. «God Only Knows» – The Beach Boys

Gud bare vet (mono)

Denne sangen er et godt valg for menn å synge på karaokekvelden, og den er også en av debeste karaoke sanger for kvinner å syngeogså. The Beach Boys spilte inn denne sangen i 1966, og den ble raskt populær blant karaoke-publikummet. Den har en emosjonell lyd med en flott intro, og den inkluderer et minneverdig refreng som du kommer tilbake til om og om igjen.

Neste:Tidenes beste sangere

8. "Uptown Girl" - Billy Joel

Billy Joels "Uptown Girl" er et annet godt valg, men du trenger ikke å være mann for å nyte kvalitetsvokalen. Denne sangen vil få deg til å flørte med publikum, og den vil også få dem til å strømme til standen din mens de synger med. Billy Joel er en av de ikoniske artistene som ser ut til å barefå karaokebaren til å gå amoknår du velger det.

9. "Jeg har sett alle gode mennesker" - Ja

Jeg har sett alle gode mennesker: a. Ditt trekk, b. All Good People (2008 Remaster)

Yes ga ut "I've Seen All Good People" i 1985, og den ble raskt en stor suksess. Denne sangen er et godt eksempel på sterk vokal og en emosjonell historie. Den har også en flott intro som får deg til å synge med, og den har fått publikum til å ønske mer. Hvis du ser etter noe litt annerledes å prøve vokalen din på, så sjekk ut dette sporet.

10. «Sweet Home Alabama» – Lynyrd Skynyrd

Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama

Jada, alle på karaokebaren vil ha hørt denne før, og du vil ikke ha tjent noen "unike" poeng, men vær trygg på at denne kommer til å få alle med på moroa. Hvis du ønsker å synge høyt og morsomt i baren, så sørg for å spille dette ikoniske sporet.

11. «My Way» – Frank Sinatra

My Way (2008 remasteret)

Et annet spor som garantert får alle tilstedeværende med på å synge med, er det ikoniske sporet fra Frank Sinatra, "My Way". Hvis du er en mann som følger sin egen vei og holder fast ved våpnene sine, vil denne sangen gi gjenklang hos deg, og lidenskapen bør høres i stemmen din når du slår den ut.

Neste:Virkelig vanskelige karaokesanger å synge

12. "Never Let Her Go" - Bryan Adams

Aldri slipp (originalversjon)

Dette er et veldig emosjonelt og kraftig spor å velge for karaoke, men vi anbefaler det for å fange publiku*ms oppmerksomhet (spesielt hvis det er et mer patriotisk publikum).

Neste:De beste amerikanske patriotiske sangene gjennom tidene (en liste over våre valg)

13. «Proud Mary» – Tina Turner

Stolte Mary

Vi skjønner, vi skjønner... dette er en KVINNELIG sanger, så hvorfor skulle en mann synge den? Vel, det er rett og slett en av de beste karaoke-sangene noensinne, og en mannsstemme passer perfekt til sangen.

Tina Turner var en av de mest populære sangerne på 1970- og 1980-tallet, og hiten hennes "Proud Mary" er en fanfavoritt. Denne sangen har en intro som får publikum til å synge med, og den har også et refreng som vil få deg til å føle deg bra når du stiller den foran publikum.

Neste:De beste karaoke-sangene fra 90-tallet å synge

14. "Let's Get It On" - Marvin Gaye

La oss sette i gang

Marvin Gaye ga ut "Let's Get It On" i 1973, og denne sangen ble raskt en av de beste sangene for menn å synge for en romantisk partner. Denne sangen har sterk vokal og et refreng som får deg til å synge med. Hvis du har en spesiell person med deg og du virkelig ønsker å være dristig med sangvalg, så husk å vurdere dette sporet. Dette er et godt valg for de som leter etter en morsom throwback-sang på karaokearrangementet deres.

Neste:Tidenes beste sexy sanger å ha sex til (en liste over favorittene våre)

15. «Gimme Shelter» – Rolling Stones

The Rolling Stones - Gimme Shelter (offisiell tekstvideo)

The Rolling Stones ga ut sin hit "Gimme Shelter" i 1969, og det er et godt valg for karaokekveld. Denne sangen har en flott intro etterfulgt av sterk vokal og en emosjonell historie som vil få deg til å føle deg bra mens du synger med. De minneverdige riffene vil få alle i barens oppmerksomhet, og er et godt valg for en fyr å velge på en kveld med sang. Hvis du er nysgjerrig, har denne sangen en ganskeinteressant historie bak.

16. «Fire and Rain» – James Taylor

James Taylor - Fire and Rain (offisiell lyd)

James Taylors "Fire and Rain" ble utgitt i 1971, og den ble raskt en hit. Dette er en flott sang for de som vil ha sterkere mannlig vokal og en emosjonell historie, og det er et annet flott alternativ for å trekke i hjertestrengene til publikum.

Neste:De beste triste sangene gjennom tidene (en liste over vår tristeste sporliste)

17. "Suspicious Minds" - Elvis Presley

Elvis Presley - Suspicious Minds (offisiell lyd)

Elvis Presley ga ut den første versjonen av sangen "Suspicious Minds" i 1966, og den ble raskt en av de beste sangene for menn å synge på den tiden. Denne sangen har et vanedannende refreng som du kommer til å synge sammen med om og om igjen, og den har også noen av de mest minneverdige vokalene i karaokehistorien. Den har også en minneverdig intro som vil få publikum til å ønske å synge med helt fra starten.

Neste:Tidenes største kjærlighetssanger for romantikk med noen spesiell

18. «We Are the Champions» – Queen

Queen - We Are The Champions (offisiell video)

Queen ga ut sin hit "We Are the Champions" i 1977, og denne sangen steg raskt gjennom det ikoniskeQueen diskografiå bli en av deres største hits noensinne. Denne sangen har en vanedannende intro etterfulgt av sterk vokal og et minneverdig refreng som du kommer til å synge med om og om igjen. Denne sangen er også kjent som en flott comeback-låt for karaokesangere.

Neste:

19. «Pour Some Sugar On Me» – Def Leppard

DEF LEPPARD - "Pour Some Sugar On Me" (offisiell musikkvideo)

Hva ville karaokekveld vært uten noen sjangerdefineringhår metallfra fortiden? Du vil få alle guttene til å bli oppstemte og ha det gøy når du spiller denne sangen på karaokekvelden.

20. «Enter Sandman» – Metallica

Metallica: Enter Sandman (offisiell musikkvideo)

Hvis du skal velge metall på en karaokekveld, vil du egentlig bare velge noe av det beste av det beste. Får dette ikoniskebaseball walk up sangÅ gå i baren vil garantert være et trygt og publiku*msvennlig valg.

21. «I Want to Know What Love Is» – Foreigner

Foreigner - Jeg vil vite hva kjærlighet er (offisiell musikkvideo)

For de håpløse romantiske mennene der ute som vil ha en god slow-jam for å trekke inn i publiku*ms hjerter, bør du vurdere denne sangen fra Foreigner. Sjansen er stor for at det er andre i publikum som virkelig vil sette pris på dette valget.

22. «Whole Lotta Love» – Led Zeppelin

Led Zeppelin - Whole Lotta Love (offisiell musikkvideo)

Led Zeppelin ga ut "Whole Lotta Love" i 1969, og den ble raskt en av de beste sangene for menn å synge på den tiden. Denne sangen har en berusende intro etterfulgt av sterk vokal og et vanedannende refreng som får deg til å synge med på hvert refreng. Det er også et perfekt valg for de som søker noen av de beste sangene for menn å synge på den lokale karaokebaren.

23. «Margaritaville» – Jimmy Buffett

Jimmy Buffet: Margaritaville

Jimmy Buffett ga ut sin hit "Margaritaville" i 1977, og det er et flott partyspor for en bar eller et arrangement med alkohol. Enhver fyr som liker en drink og god musikk bør gi en hånd med å synge denne sangen på neste karaokekveld.

Neste tde beste sangene om avhengighet som noen gang er laget (en liste over våre valg)

24. «Ta det rolig» – Eagles

Take It Easy (2013 Remaster)

The Eagles ga ut "Take it Easy" i 1973, og den blir med i en avmange sanger i diskografien deres som er gode for karaoke. Vi synes du bør velge detteHotell Californiaeller noen av deres andre sanger på grunn av smittsomheten til den mannlige vokalen og den generelle rytmen til gitaren (det er mer en dominerende mannsstemme som er bedre egnet for karaokekveld).

25. "Jump" - Van Halen

Van Halen - Jump (offisiell musikkvideo)

Sannsynligvis den mest populære ogbeste av alle Van Halen-sangene, «Jump» oser egentlig bare 80-tallsglans og er en av de sangene som aldri virkelig vil dø. Få denne sangen i gang på Karaoke, og alle vil garantert sette pris på den.

26. «Livin’ On A Prayer» – Bon Jovi

Bon Jovi - Livin' On A Prayer

Bon Jovi harspilt inn så mange flotte sanger for karaokeat det er vanskelig å velge en eller noen få til å spille på karaokekvelden. En sang en fyr ikke kan gå galt med, er denne sangen. Sannsynligvis Bon Jovis mest populære spor,Å leve på en bønner en stift på karaokebarer, som det skal være.

Neste:De enkleste sangene å synge gjennom tidene (enkle karaoke-spor)

27. "Landsveier" - John Denver

John Denver - Take Me Home, Country Roads (offisiell lyd)

Ta meg hjemlandsveier… så snart du begynner å spenne ut tekstene, vil du fange oppmerksomheten og hjertene til alle på karaokekvelden mens de synger med i et hesende refreng. Alle kjenner denne sangen, alle elsker denne sangen, så den er et sikkert kort på enhver karaokekveld du går på.

Neste:De beste country-karaoke-sangene å synge (en liste over våre valg gjennom tidene)

28. «Wonderwall» – Oasis

Oasis - Wonderwall (offisiell video)

Hvis du vil fremstå som en kul britisk pappa, bør du synge denne sangen på karaokekvelden (det er til og med enpris for ting som dette, tro det eller ei).

Du trenger ikke å være en vokal demon heller for å synge denne sangen, siden den er ganske enkel å utføre riktig. Hvis du vil ha en morsom sang å synge som fyr, prøv denne.

29. «Paradise City» – Guns N’ Roses

Guns N' Roses - Paradise City (offisiell musikkvideo)

Guns N Roses ga ut sangen "Paradise City" i 1987, og sangen er rett og slett så klassisk at enhver eldre kul fyr virkelig vil klare denne bra.

Gi denne en sjanse etter å ha tatt noen drinker og følt deg i godt humør, og energien din vil virkelig få kontakt med publikum som vil sette pris på at du velger dette sporet.

30. «Sabotasje» – Beastie Boys

Beastie Boys - Sabotasje

Beastie Boys ga ut sin hit "Sabotage" i 1986, og denne sangen har en så hardtslående beat og tekst at den praktisk talt utstråler mannlig energi. Hvis du har høyt testosteron og noen drinker i deg, kan du virkelig få med deg denne sangen.

31. «Final Countdown» – Europa

Europa – Den endelige nedtellingen (offisiell video)

Endelig nedtellinger et godt valg for en sportsbar et sted med karaokekveld fordi alle menn som setter pris på en god pump up eller hype-bane for sportsbegivenheter, vil kjenne til denne ikoniske banen. Hvis du har litt selvtillit, så prøv dette sporet.

Liam Flynn(Hovedredaktør og skribent)

Som hovedredaktør og skribent ved Music Grotto hjelper Liam med å skrive og redigere innhold produsert av profesjonelle musikk-/mediejournalister og andre medvirkende forfattere. Han jobber tett med journalister og andre ansatte for å formatere og publisere musikkinnhold for nettstedet Music Grotto. Liam er også grunnlegger av Music Grotto og brenner for å spre redaksjonelt innhold til sine lesere.

Liams livslange kjærlighet til musikk gjør rollen hans i Music Grotto så givende. Han elsker å forske på, skrive og redigere musikkinnhold for Music Grotto.

Anbefalt:

 • 45 beste 2000-talls karaoke-sanger å synge
 • 41 enkleste karaoke-sanger å synge (alle topphits)
 • 61 morsomme karaoke-sanger å synge når du er full
 • 25 vanskeligste karaokesanger å synge
 • 101 beste karaokesanger gjennom tidene
 • 21 beste karaoke-sanger for barn gjennom tidene
31 beste karaokesanger for menn å synge (toppvalg) - Music Grotto (2024)

FAQs

31 beste karaokesanger for menn å synge (toppvalg) - Music Grotto? ›

1. Billie Jean by Michael Jackson. This classic 80's hit is rumoured to be the most popular karaoke song of all time.

What is a good karaoke song for men? ›

Here are some great karaoke songs for men.
 • Sweet Caroline – Neil Diamond.
 • Don't Stop Believin' – Journey.
 • Bohemian Rhapsody – Queen.
 • Wonderwall – Oasis.
 • My Way – Frank Sinatra.
 • I Wanna Be Sedated – the Ramones.
 • Losing My Religion – R.E.M.
 • Never Gonna Give You Up – Rick Astley.
Jun 28, 2023

What to sing at karaoke reddit? ›

 • Take me to Church / Hozier.
 • Kryptonite / 3 Doors Down.
 • She will be Loved / Maroon 5.
 • Numb / Lincoln Park.
 • Sugar we're goin down / FOB.
 • Devil Went Down to Georgia / CDB.
 • Landslide / Fleetwood Mac.
 • Chop Suey / SOD.
Dec 6, 2022

Who has the best male vocals? ›

Find below the 30 best male singers of all time.
 1. Elvis Presley.
 2. Michael Jackson.
 3. Freddie Mercury.
 4. Frank Sinatra.
 5. Elton John.
 6. Paul McCartney.
 7. Rod Stewart.
 8. George Michael.
Jun 1, 2023

What music do most guys listen to? ›

Genres most skewed to male listeners:
 • Rap.
 • Pop Rap.
 • Indie Rock.
 • Funk Rock.
 • Gangster Rap.
 • Electro house.
 • Classic rock.
 • Nu metal.
Feb 10, 2014

What to look for when buying karaoke? ›

You should take several factors into account before finalizing the purchase, and we've discussed some of these below:
 • Machine's size. If you're looking for a karaoke machine, size is an important factor to consider. ...
 • Power source. ...
 • Ease of use. ...
 • Number of microphones. ...
 • Build quality. ...
 • Microphone. ...
 • Speaker. ...
 • Display screen.
Jul 19, 2023

What is the number one most sung karaoke song? ›

1. Billie Jean by Michael Jackson. This classic 80's hit is rumoured to be the most popular karaoke song of all time.

What songs get guys in the mood? ›

Top 10 songs to get people in the mood:
 • Let's Get It On – Marvin Gaye.
 • Love to Love You Baby – Donna Summer.
 • Skin – Rihanna.
 • Drunk in Love – Beyoncé
 • Sexy Back – Justin Timberlake.
 • Love Me Like You Do – Ellie Goulding.
 • Lollipop – Lil Wayne.
 • Need You Tonight - INXS.

What is a good karaoke song? ›

Best karaoke songs, ranked
 • 'Like a Prayer' by Madonna. ...
 • 'My Way' by Frank Sinatra. ...
 • 'Juice' by Lizzo. ...
 • 'Purple Rain' by Prince. ...
 • 'Since U Been Gone' by Kelly Clarkson. ...
 • 'I Want It That Way' by the Backstreet Boys. ...
 • 'I Wanna Dance With Somebody' by Whitney Houston. ...
 • 'I Will Survive' by Gloria Gaynor.
7 days ago

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Neely Ledner

Last Updated:

Views: 5989

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Neely Ledner

Birthday: 1998-06-09

Address: 443 Barrows Terrace, New Jodyberg, CO 57462-5329

Phone: +2433516856029

Job: Central Legal Facilitator

Hobby: Backpacking, Jogging, Magic, Driving, Macrame, Embroidery, Foraging

Introduction: My name is Neely Ledner, I am a bright, determined, beautiful, adventurous, adventurous, spotless, calm person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.