50 verste musikkvideoer noensinne (2024)

Table of Contents
50 Cher - 'If I Could Turn Back Time' 49 Paris Hilton – «Stars Are Blind» 48 Daniel Bedingfield - 'If You're Not The One' 47 Axel F – ‘Crazy Frog’ 46 Milli Vanilli - "Jente du vet at det er sant" 45 Vanilla Ice - "Ice Ice Baby" 44 Jøss! - 'Vekk meg før du går' 43 Journey - "Separate Ways (Worlds Apart)" 42 The Darkness - "Jeg tror på en ting som heter kjærlighet" 41 Steel Panther - "Fat Girl (Thar She Blows)" 40 Andesaus – "Big Bad Wolf" 39 The Ting Tings – ‘Hang It Up’ 38 All Saints – ‘Chick Fit’ 37 Sisqo – «Unleash The Dragon» 36 Rednex – ‘Cotton Eye Joe’ 35 Eiffel 65 – ‘Blue (Da Ba Dee)’ 34 Rute 1 feat. Jenny Frost – «Crash Landing» 33 Dannii Minogue - 'This Is It' 32 Color Me Badd - 'I Wanna Sex You Up' 31 Survivor – «Eye Of The Tiger» 30 Shayne Ward - "No U Hang Up" 29 Supersøster - "Kaffe" 28 Miley Cyrus - "Can't Be Tamed" 27 Mika - "Big Girl (You Are Beautiful)" 26 Britney Spears – ‘Gimme More’ 25 LMFAO – ‘Sexy And I Know It’ 24 Huey Lewis And The News - "Hip To Be Square" 23 Akon - "Ensom" 22 Bloodhound Gang - "The Bad Touch" 21 CJ Fam – «Vanlig popstjerne» 20 Joss Stone - "Baby Baby Baby" 19 Another Level - "Freak Me" 18 Alice Cooper - "Clones (We're All)" 17 Beach Boys – ‘Kokomo’ 16 U2 - "Numb" 15 Jenna Rose feat. Baby Triggy – ‘My Jeans’ 14 Nickelback – ‘Rockstar’ 13 JLS – «Take A Chance On Me» 12 David Bowie & Mick Jagger – ‘Dancing In The Street’ 11 Cher Lloyd - 'Swagger Jagger' 10 James Blunt - "You're Beautiful" 9 The Fray - "Hvordan redde et liv" 8 Christina Aguilera - 'Not Myself Tonight' 7 Pixies – 'Velouria' 6 Razorlight – ‘Wire To Wire’ 5 Eric Prydz - 'Call On Me' 4 Lady Gaga-'Judas' 3 Susan Boyle - "Perfect Day" 2 Kings Of Leon - "Radioactive" 1 Rebecca Black - "fredag"

Gamle mennesker som danser, overanimerte tweens, overkjønnede jokker, alt er her. Vi presenterer de verste musikkvideoene noensinne fra Susan Boyle til Milli Vanilli og tilbake igjen. La oss starte med Cher...

50 Cher - 'If I Could Turn Back Time'

Nei, det er ikke en Rihanna-opptreden. Den storhårede damen som går over kanonen er Cher. Selv om det var tilbake i 1989, vekket det like mye kontrovers, på grunn av Chers nesten nakne selv som boltret seg for noen altfor hormonelle sjømenn (som også ser ut til å like å danse sammen på en båt). Det er synd at ingen av dem ser ut til å bry seg når Cher besvimer på scenen på slu*tten. Kanskje de ville ha foretrukket...ser på Meg Griffindanse.

Annonse

49 Paris Hilton – «Stars Are Blind»

Så dette er hva du kan gjøre når faren din har bøttevis med penger – betale noen for å filme deg rulle rundt i bikini i sanden med en fyr for å distrahere oss fra det faktum at du har blitt autotunet (ganske dårlig ) til den høye himmelen. Bra for deg, Paris Hilton – du har skapt noe som suger mer enn selve sangen (som, ærlig talt, vi trodde ville være umulig å gjøre).

48 Daniel Bedingfield - 'If You're Not The One'

Først ser vi en montasje av Daniel mot en svart skjerm, satt sammen av noen som tilsynelatende nettopp oppdaget iMovie (eller hva de nå hadde tilbake i 2002) for aller første gang. Deretter peker på cheesy dans-i-noen-skyer-med-en-oppkneppet-skjorte-flagger-i-vind-øyeblikket. Å se, nå ser han ut som et slags vidunderbarn, skriblende merker som ikke kan skilles ut på veggen med et alvorlig blikk i ansiktet. Men hvis du var Stateside, fikk du seen fortvilet kjærlighetshistorie, som fortalt av en skinnjakke-kledd Bedingfield.

47 Axel F – ‘Crazy Frog’

I det minste starter denne med en advarsel om at den inneholder "den mest irriterende tingen i verden". Hvis du har lyst til å utsette deg selv gjennom tre minutter med ren masoch*stisk tortur, så for all del, se videoen av en animert frosklignende skapning som kjører på en usynlig motorsykkel rundt i en fiktiv futuristisk verden. Det vil la deg ønske at de rakettene treffer ham, og sette en stopper for Crazy Frog en gang for alle.

Annonse

46 Milli Vanilli - "Jente du vet at det er sant"

Ingen burde noensinne måtte se to gutter (som har på seg de forferdelige skulderpolstrede blazerene) danse som dette. Men hvis du virkelig hater deg selv i dag, så se den forfølgende kampanjen. Dessverre ser originalen ut til å ha blitt utestengt fra YouTube, så du må grave litt hvis du vil se den. Det, eller sitte gjennom åtte og et halvt minutt av en utvidet remiksversjon. (Advarsel: ikke gjør det).

45 Vanilla Ice - "Ice Ice Baby"

Beklager, Vanilla. Vi vet at du prøver å se "gate" ut, skriver navnet ditt på veggene i spraymaling og danser rundt under en bro eller noe med "crew" (noen av dem ser ut som catering-servitører som gjør congaen), men du bare se ut som en idiot. Men du kommer i det minste ut som en hyggelig fyr på slu*tten, som danser rundt med en gutt (som ser skremmeløs ut) på skuldrene dine. Virkelig, vi kan ikke forestille oss hvorfor karrieren din noen gang tok slu*tt...

44 Jøss! - 'Vekk meg før du går'

Filmet på det som nå er Camdens KOKO spillested, ser vi Wham! mannskap som danser rundt i "Go-Go" og "Choose Life" t-skjorter. Dessverre er de fargerike shortsene litt mye. Men vent, det blir bedre – det svarte lyset kommer ut og bandet begynner å gløde. Og ser ikke George så drømmende ut, han klemmer seg mot et røykfylt bakteppe, iført neongule fingerløse hansker? Vi elsker deg George, men dette var ikke bra.

43 Journey - "Separate Ways (Worlds Apart)"

Dette var den første videoen bandet noen gang tok en musikkvideo for, så vi unnskylder demlittlitt for denne filmatiske grusomheten. De ble litt gale med kameravinkelen, flimret fra en kvinnes røvbilde til en annen, til en verden der instrumenter ikke eksisterer og bandet bare spiller luft. Men det blir bare merkeligere når keyboardet er festet til en vegg og gitaren mangler et stykke. Så ender det hele med at en jente sover i sengen. Var det hele en drøm? Kjære gud vi håper det.

42 The Darkness - "Jeg tror på en ting som heter kjærlighet"

Hvem vil ikke se en rosahåret Justin Hawkins sin pixellerte nakne rumpe, eller nærbilder av de rare ansiktene han lager når han synger?

41 Steel Panther - "Fat Girl (Thar She Blows)"

Vel, i det minste distraherer videoen oss fra hvor forferdelige tekstene er. Nei, det er løgn. Det gjør dem bare enda verre. Lykke til med å få bildet av fyren i en hudtrang kjole med leopardmønster ut av hodet. Men igjen, hva ville du forvente av Steel Panther?

40 Andesaus – "Big Bad Wolf"

Misforstå oss rett, vi er fans av NSFW. Og vi elsker litt surrealisme i musikkvideoene våre. Men dette er bare feil type feil. Uansett hva slags sinn unnfanget dette sub-Plastic Little karnevalet av ansikts skrittsrarthet må låses opp mange mil unna oss, tusen takk. Lag for all del bisarre kampanjer for å få oppmerksomheten vår hvis du ikke orker å lage et skikkelig spor, men dette er bare alle slags nei.

39 The Ting Tings – ‘Hang It Up’

To personer som er så gamle nok til å vite bedre gjenskaper ungdommen sin i en skatepark mens en rekke tapere faller av hjulene deres som en spesielt slitsom gjeninnføring av Dogtown og ZZZ Boys. Vanskelig å tro at dette er gjort det passerte sensurene.

38 All Saints – ‘Chick Fit’

Som med de fleste popmusikk, meldte All Saints seg ut med et klynk i stedet for et smell, da de siste dråpene av alt som kunne ha vært spesielt rant ut av dem. Denne svanesangen til et stort sett forglemmelig spor om noe vi ikke kan huske, så jentene i deres fineste JJB bli vagt vennlige med noen rent-a-crunkere og rive et billig trommesett et sted i CD:UK-studioet. De hadde en god omgang, og dette var de langt, langt forbi sin beste alder.

37 Sisqo – «Unleash The Dragon»

La oss bare få denne videoens forbrytelser ned til topp tre? 1) For det første er det den voldsomme egoismen som gjør at Sisqo setter seg opp som en global helt som spiller for massene 2) Så er det den fullstendig falske plyndringsdragen som avbryter sporet (ikke at vi likte det uansett) altfor lenge. 3) Det verste er imidlertid hvor underveldende det faktiske sporet er. Kom tilbake til å synge om truser, store gutt.

36 Rednex – ‘Cotton Eye Joe’

Selvfølgelig var 1994 et omsorgshjem for alle slags dårlige popstrositeter, men svenske bjelle-ends Rednex kan sannsynligvis kreve den retrospektive kronen for den epokens nadir. Når disse gutta kommer til perleportene og forklarer hvordan de levde livene sine, og hva de oppnådde, og de på en måte blander føttene, ser ned og mumler noe om en stor trance låvedanselåt, ville vi ikke ønske å være det. der.

https://www.youtube.com/watch?v=ddgyg_5FF_0

35 Eiffel 65 – ‘Blue (Da Ba Dee)’

For faen, egentlig? Som om dette stykket av under-Crazy Frog, lat-ass, kynisk, turgid, hjernebedøvende slagg ikke var en byll på anusen til musikkindustrien, til å slenge sammen denne typen dritt animert halvferdig vitenskap. fi som et visuelt akkompagnement tar virkelig piss. Det er vanskelig å si om den hastigt animerte romvesenet som dunker hodet i takt med rytmen er inn i musikken eller prøver å riste hjernen løs fra ryggmargen, for det er det vi gjør akkurat nå.

34 Rute 1 feat. Jenny Frost – «Crash Landing»

Vanskelig å tro, men blant den berømte Atomic Kitten-karrieren og et opphold på ITV-erSnog, gifte seg, unngå, lagde Jenny Frost en av de mest rå videoene gjennom tidene. Dels Babestation, dels Little Boots-mareritt, og fullstendig dritt, dette klippet er enten den lateste reklameinnsatsen vi noen gang har sett eller en smart satire på de idiotene som, du vet, tildeler musikkvideoer et budsjett. Ikke rart at MTV bestemte seg for å droppe ekte videoer for klipp av folk som stifter ballene til veggen rundt denne tiden.

33 Dannii Minogue - 'This Is It'

Ved første øyekast en promo-video for ferier i da Caribbean mon, slik laget som tapte på forrige ukesLærling, Danniis audiovisuelle uhyrlighet faller ned i en nærkamp av sandkasseaerobic, grufulle hunks på huskesett og billig rekvisitter. Men fyren i de hvite garnbuksene? For en helt.

32 Color Me Badd - 'I Wanna Sex You Up'

Vet du hva som virkelig får oss i humør? Å se en proto-Hoxton-tut med en boms-lo-tache, få freaken hans på i en lederstol på en rekke TV-er plyndret fra en Dalston Tandy. Når det gjelder forførelse, er denne sexansiktsfylte racletten av cheesy klisjeer omtrent like forlokkende som en trekant med Dominque Strauss-Kahn og Dappy. Så ille at det er bra.

31 Survivor – «Eye Of The Tiger»

Så det begynner OK: noen gutter i skinnjakker går nedover gaten i en koreografert "V"-form. Det er ikke så kult (de er ingen Rocky Balboa), men det er utholdelig. Men så går de fra å leke i en snusket garasje til å stå foran et glitrende gyllent bakteppe. Så plutselig blir de alle veldig svette, og det begynner å regne. Ja, det gir ingen mening for oss heller...

30 Shayne Ward - "No U Hang Up"

«Artful» svart-hvitt-fotografering, «ulmende» øyekontakt som ser ut som Mr Ward har vært i en ulykke, og massevis av grusom forførelse. Åh, og en god del late som om de er i telefonen. Dette er grusomt, grusomt, og viser tydelig at Shayne aldri har sett David Brent-versjonen av «If You Don't Know Me By Now».

29 Supersøster - "Kaffe"

Hvis du lurer på hvem Supersister er, eller rettere sagt, var, slu*tt å lure nå. Å vite svaret vil bare ødelegge livet ditt. OK, de var en tøff jentetrekant, en av dem het Louise Fudge, som skapte et dunkende stykke hodepinepop om menn som, du vet, kaffe. Det er mer tilfeldig lydbråk i de første ti sekundene av denne videoen enn de fleste burde måtte tåle i løpet av livet.

28 Miley Cyrus - "Can't Be Tamed"

Miley Cyrus, i et bur, iført enorme fjærvinger som en Poundstretcher-versjon av Kanyes engler, engasjert i alle slags popklisjeer og slitsomme danserutiner. Uansett hva lyden om to minutter er, høres den ikke ut av denne jorden. Kan ikke temmes. Bør lemlestes.

27 Mika - "Big Girl (You Are Beautiful)"

Vi gjorde alt vi kunne for å stoppe denne fyren. Maulet singlene, albumene og live-showet hans, men likevel kjøpte du platene. Eller noen gjorde det. Vel, på tide å betale prisen. Hvis vi ønsket å se figurer som er større enn livet, spasere rundt nedslitte markeder, ville vi sitte foran en Eastenders-omnibus.

26 Britney Spears – ‘Gimme More’

Det er Britney, kjerringa. Dette ble filmet helt tilbake da, og det vises virkelig. Farvel tidlige noughties MTV...

25 LMFAO – ‘Sexy And I Know It’

Saken er at disse gutta tror de lager en morsom parodivideo her. Men egentlig, dette er sannsynligvis hva de egentlig er – å rusle rundt i skinnende thongs med leopardmønster og skryte av hvor sexy de er (hater å si det til deg, LMFAO, du er ikke sexy. Soz. Vær så snill og slu*tt å vrikke ”). Det ser ut som rollebesetningen avJersey Shoreble sperret opp på settet til en musikkvideo, bare for å bli klassifisert av et kamera fra Ron Jeremy.

24 Huey Lewis And The News - "Hip To Be Square"

Har du noen gang ønsket å se opp Hueys nese? Lurer du på om han har fyllinger i tennene? Ikke bare er konseptet med denne videoen kjedelig kjedelig, men det lar oss også komme mer nært og personlig med hovedmannen enn vi noen gang har ønsket å være. Helt ærlig, vi vil heller se Patrick Batemanhacke løs på en fyr med en økstil denne sangen enn å se på dette tullet.

23 Akon - "Ensom"

Rart at en sang med det som ser ut til å være Alvin Chipmunk (eller faktisk kanskje en av Alvins brødre) på vokal skal ha en så tøff video. Og med "blub some" mener vi "inneholder alle popvideoklisjeer fra midten av 00-tallet i boken". Sanger følelsesmessig til en tom arena? Kryss av! Sangeren føler trist i regnet? Kryss av! «Sjokk» uforsonlig slu*tt? Kryss av!

22 Bloodhound Gang - "The Bad Touch"

Et stort sinn spurte en gang: 'hva ER humor?'. Og blant de mange svarene var ett: fem voksne menn utkledd i apekostymer, tørrpunker på fortauet og kvernet mot de eldre? Vi er ganske sikre på at svaret var 'No sireee. Det er ikke det. Definitivt ikke.’ Tippet inn i det musikalske avløpet som var nu-metal, i ‘The Bad Touch’-videoen kom The Gang over som menn på oppdrag. Et oppdrag å være så lite morsom som mulig. Vi er glade for at de lyktes.

21 CJ Fam – «Vanlig popstjerne»

Å berømmelsens smerte! Faen det herregården, faen de millionene i banken og mest av alt, faen dere, ustadige fans. Fordi CJ Fam er syk. Lei av den syke berømmelsesfingeren som peker på henne og får henne til å bli berømt. Hva er det? Å, det har du aldritil og med hørtfra CJ Fam? Å hysj opp. Du må sikkert tulle? OK, vi stiller opp, det har vi heller ikke. ARK Music Factorys avkom CJs tull mot den uopphørlige flimren fra pap-blitslampen blir enda mer latterlig av det faktum at ingen faktisk har hørt om henne.

20 Joss Stone - "Baby Baby Baby"

Oh Joss, betydde det å droppe lenkene til plateselskapet ditt at du ville bli våken for å ta svært feilvurderte skritt som dette? Selvfølgelig ville ikke etiketten gi den ut! Det så ut som det ble laget av det samme selskapet som lager reklamene for de 1-2-1 "chatlines" , bare hopp frem til "elektrodene"-øyeblikket. Før du spør: det er bedre enn britenes utseende, men ikke så ille som Superheavy.

19 Another Level - "Freak Me"

Fem grunner til aldri å gå på klubber i byen: 1) denne videoen. 2) denne videoen. 3) denne videoen. 4) denne videoen. 5) denne videoen. Ja, det vage trusselnivået når boyband drar til "da club" kan bare ikke produseres. Vårt råd? Bare ikke se direkte inn i øynene til Dane Bowers, så går det bra.

18 Alice Cooper - "Clones (We're All)"

Dette er et klassisk tilfelle av «Når en eldre artist forsøker å oppdatere bildet sitt og det hele går fryktelig galt i prosessen.» Her prøver Alice å gå på «ny bølge», som grovt oversettes som: å pakke seg inn i folie, dekke seg med noe gamle ledninger fra en bilstereo og generelt utgir seg for å være Gary Numans "gale" onkel.

17 Beach Boys – ‘Kokomo’

Beach Boys-vognen fortsatte å rulle på 80-tallet (om enn i desperate retrosituasjoner). "Kokomo" var en indikasjon på hvor de var som et "merke". Det var som om Mike Love hadde tatt «Beach Boys»-navnet rett ut av Brian Wilsons hender, og vi ble tvunget til å se opptak av Tom Cruise som blander sammen Bloody Marys. Takk folkens.

16 U2 - "Numb"

«Zooropas åpningsskudd ble akkompagnert av denne merkelige, litt kvalmende reklamefilmen. Hva kan ha gått så galt? Vi kan bare anta at The Edge ble sakte torturert etter at han tilsto å ha stjålet Bonos spesielle sko og brukt dem som øredobber mens han sang "New Year's Day" med høy, jentestemme?

15 Jenna Rose feat. Baby Triggy – ‘My Jeans’

Sulten på et stykke pre-tenåring, forstadsangst? Skriv inn Jenna Rose (og noen som bekymret kalte «Baby Triggy»). Rose er godt bevandret i Rebecca Black-skolen for bokstavtro, og er yngre med enda mindre juridiske evner til å kjøre bil og mye mer autotune.

14 Nickelback – ‘Rockstar’

Budskapet vi fikk fra denne videoen var at ansiktet til Chad Kroeger ble ansett som så usmakelig for offentlig forbruk at de fikk forskjellige arbeidserfaringsstudenter til å leppesynkronisere med tekstene i stedet. Faktisk ble slike som KISS’ Gene Simmons, skuespillerinnen Eliza Dushku, Kid Rock og Nelly Furtado alle med på «moroa».

13 JLS – «Take A Chance On Me»

JLS har tydeligvis ikke lært noe av de mange "popgruppene som lager julevideoer" (å ja, The Spice Girls '2 Become 1' og East 17's 'Stay Another Day', vi ser på deg!), bruker JLS alt hardt. tjente tilpassede kondompenger på dette latterlige tillegget til kanonen. Kvartetten ser ut som om de har blitt fanget på Westfield etter midnatt og har bestemt seg for å holde varmen med noen gamle klær fra River Islands "Townie"-serie. Det er grusomme, grusomme greier.

12 David Bowie & Mick Jagger – ‘Dancing In The Street’

Bowie og Jagger. Endelig sammen. Hva kan gå galt? At begge ikonene befant seg i de regnfulle høstene i sine respektive karrierer hjalp ikke (Jagger handlet om utgivelsen av sitt soloalbum «Primitive Cool» fra 1987, Bowie hadde sin beryktede Glass Spider-turné å stri med). At videobehandlingen deres i bunn og grunn var «få dem sammen og se hva som skjer!» hjalp enda mindre.

https://www.youtube.com/watch?v=9G4jnaznUoQ

11 Cher Lloyd - 'Swagger Jagger'

En Cbeebies-tegneserie om en irriterende popstjerne har eksplodert over hele Cher Lloyd. UH OH! Mannlig bestemte hun seg for å fortsette og gjøre videoen sin uansett. Det kom de mange, mange Simon Cowell-ledede fokusgruppene bak Cher Lloyd pådetteer forvirrende. Det er et forvirrende, hodepinefremkallende gitter av farger, moter og "konsepter". Uff.

10 James Blunt - "You're Beautiful"

Det virker bisarrt at denne tidligere hæroffiseren i 2004 skulle styre hitlistene med sin kombinasjon av hamsterlignende stemme og sanger som blåste gjennom gatene i Clapham som kjølige, futuristiske vinder. For videoen til denne stalker-on-the-tube-låten fikk han helt «ny mann» på oss, men for det mer kyniske øyet så det bare ut som «A toothy minor royal strips off in the rain».

9 The Fray - "Hvordan redde et liv"

Vi bryr oss ikke om hvor mange Katherine Heigl rom-coms eller øyeblikk iTOWIEdenne sangen har lydspor, selve videoen er ganske forferdelig. En viktig ting vi lærte av det er at, husk barn, ensomhet ser ut som en reklamefilm for The Gaps Spring-kolleksjon.

8 Christina Aguilera - 'Not Myself Tonight'

Det må ha kommet tilbake i kjølvannet av Lady Gaga, men Aguilera kunne virkelig ha gjort det bedre enn dette, kunne hun ikke? X-Tina gikk for "sjokk"-faktoren, men hennes forsøk på å sjokkere inkluderer en dårlig perm, menn uten skjorte som danser i regnet og noen veldig smertefulle gummiantrekk. Urg. Fikk sex til å se litt "meh" ut.

7 Pixies – 'Velouria'

Det virker rart at et band som så lett har grepet gjenforeningsdollaren, var så ukomfortable med å lage musikkvideoer i løpet av sin første eksistensperiode som band. Og selv om deres "antivideo"-holdning var prisverdig, betydde det at vi måtte lide øyeblikk som dette. En fantastisk sang som ikke er gjort av videoen.

6 Razorlight – ‘Wire To Wire’

Det er en fin linje mellom "arty øyeblikk som ser ut til å omfatte alt" og "dire plotless LOL-fest". Hvilken tror du Razorlight har laget? I denne «videoen» ser det ut til at helten vår (J-Bo) har satt fyr på de andre medlemmene av Razorlight og formet dem til et fint sett med ørepynt og perlekjede som han vinker nonsjalant rundt.

5 Eric Prydz - 'Call On Me'

Steve Winwoods 'Valerie' ble samplet (med samplet mener vi slaktet) av svenske Eric Prydz, og det er passende at promoen hadde en minste fellesnevnerstemning. Se for deg Oliva Newton Johns "Physical" ominnrammet av Peter Stringfellow. I bunn og grunn er alt du trenger å vite at: det er MANGE rumper i LYCRA!

4 Lady Gaga-'Judas'

En video stappfull av klisjéfylte religiøse hentydninger, stygge high couture-moter og dansere som ser ut som de ikke har spist et ordentlig måltid siden nittitallet. Et forsøk på å hoppe på Madonna/katolisisme-vognen som så utrolig feilvurderte det er ganske komisk. Det virker passende at for Gagas verste singel så langt, var videoen hennes eget Curates egg.

3 Susan Boyle - "Perfect Day"

I hennes første musikkvideo noensinne ser vi reality-stjernen Su-Bo gå langs en tåkete, mørk elvebredd, og stemningen er overraskende … skummel. Faktisk alt har luften avliten trusselom det. «En så perfekt dag, jeg er glad jeg tilbrakte den sammen med deg», triller hun, muligens til kroppen hun nettopp har slått i hjel og kastet i sjøen.

2 Kings Of Leon - "Radioactive"

Trodde du at The Kings Of Leon var et rockeband? Pah! Du tok så feil. The Followills hadde en sidelinje da kristne misjonærer ble sendt for å lære afrikanske skolebarn om den beste måten å bruke knotete solbriller og avrevne jeans på. Musikkindustrien gispet i vantro da Oklahoma-guttene hoppet inn i en rotete mise-en-scene av tvilsom raseundertekst.

1 Rebecca Black - "fredag"

Kanskje var det budsjettspesialeffektene på £5, eller kanskje det faktum at det var tannreguleringer overalt hvor vi så, eller til og med de sprø skolebarna som lot som de kjørte rundt i en bil. Black selv fremstod som søt og naiv, men følelsen av en ond dukkemester bak kulissene som kontrollerte alt kunne ikke unnslippes. Til slu*tt var det så mye å mislike at det var ganske overveldende. Dette tilsvarte gjentatte ganger å bli bitt i anklene av en yappy hund.

50 verste musikkvideoer noensinne (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 6449

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.