Auto Tune Plugins gratis: 7 verktøy for perfekt intonasjon og vokal FX (2023)

Topp 7Auto Tune Plugins - Gratiså laste ned for deg. Du kan finne styrker, svakheter og innsikt i funksjonene til Autotune VST-plugins her. Bruk lenkene våre for å laste ned og prøve dem selv (ikke bare på vokal). Implementer Auto Tune gratis uten å måtte betale for Antares topphund - la oss gå!

Topp 6 Auto Tune Plugins gratis å laste ned - sjekk ut nå!

Auto Tune Plugins gratis: 7 verktøy for perfekt intonasjon og vokal FX (2)VonStephen Hofmann

annonse

Autotune – Gratis

Det er nå en ganske håndfull Auto Tune Free VST-plugins der ute. Bruk dem enten for små korrigeringer av intonasjonen til vokal (i tilfelle av "skjev" sang) eller for bevisst overdrevne, kunstige vokaleffekter à la RIN, T-Pain, Cher & Co.

Her kan du forresten finne ut i detalj hvordan det fungerer med den betalte originalenAntares Auto-Tunefungerer på vokal:

Video:Lag auto-tune-effekt🎬

Matcher det

 • Antares Auto-Tune Pro X: Stor oppdatering av den populære plugin-en
 • Antares Audio Technology Auto-Tune Slice: Den første hybridsampleren/synthesizeren
 • GVST GSnap: AutoTune Plugin gratis
 • g200kg KeroVee: Gratis Auto Tune-plugin med bonuseffekter
 • Antares Auto-Tune EFX: lys for tonehøydekorreksjon

Autotune-effekten er allestedsnærværende i hiphop, R'n'B, trap og andre sjangere. Grunn nok til å kompilere en liste over de beste Auto Tune Plugins (gratis). Om et øyeblikk vil vi presentere kandidatene som venter på nedlastingen din:

 1. Auburn Sounds Graillon Free Edition
 2. MeldaProduction MAutoPitch
 3. GVST Gsnap
 4. g200kg KeroVee
 5. X42 Autotune
 6. Logic Pro X Pitch Correction
 7. Voloco

Auto Tune Plugins gratis: 7 verktøy for perfekt intonasjon og vokal FX (3)

Auburn Sounds Graillon Free Edition

/ VST, AU, AAX / 32 og 64 bit

Denne "Autotune Free" dukket opp for en tid siden i en slanket form sammenlignet med fullversjonen. Bitsknuseren og pitchmodulasjonsdelen ble deaktivert. Disse kan fortsatt sees på det grafiske brukergrensesnittet, men er låst. Synd, dette kaster bort verdifull skjermeiendom.

Vi overser imidlertid gjerne det, fordi dette er den mest overbevisende Auto Tune Free VST (også for AU & AAX). Intonasjonskorreksjonen høres ekstremt naturlig ut når du finner de riktige timinginnstillingene for din spesifikke vokal. Du hører ofte ikke at et autotune-derivat er på jobb - flott!

Selvfølgelig er robotlyder med autotuning også mulig. Og tonehøydeskiftingen med valgfri formantbevaring er en fin bonus. I det minste med mindre skift høres det ut som om sangeren skulle synge noen toner lavere/høyere og det er ingen dum helium- eller lystgasseffekt.

Kandidaten tar også ledelsen takket være sin kompatibilitet med Windows & Mac OS og ulike grensesnitt.

» Klikk her fornedlasting

Auto Tune Plugins gratis: 7 verktøy for perfekt intonasjon og vokal FX (4)

MeldaProduction MAutoPitch

/ VST, VST3, AAX / 32 og 64 bit

I hovedsak er denne "Autotune Free" veldig enkel å bruke: velg roten + tonearten (du kan velge mellom dur, moll, kromatisk og pentatonisk) og juster deretter effektstyrken og hastigheten på intonasjonskorreksjonen avhengig av ønsket lyd .

Ekstrautstyret: Hvis du vil, kan du krydre vokalen med effekter som formant shifting (for helium- og lystgassstemmer med ekstreme innstillinger). Eller gjensidig avstemming (avstemming) av venstre og høyre kanal med opptil 100 hundredeler av en halvtone (cent).

Denne Auto Tune Free VST-plugin - også tilgjengelig som VST3 og AAX - kommer fra en av de mest entusiastiske lydutviklerne. Kvaliteten på programvaren øker stadig, og det samme gjelder gratis plugins. Fangstene er akkurat passe med det tilpassbare brukergrensesnittet eller verktøy som en limiter, automatisk make-up gain og fleksible kanalinnstillinger.

» Klikk her fornedlasting

Auto Tune Plugins gratis: 7 verktøy for perfekt intonasjon og vokal FX (5)

GVST GSnap

/ VST / 32 og 64 bit

En klassiker når det kommer til Auto Tune-plugins (gratis). Alternativt kan du spesifisere på klaviaturet for tonene som skal behandles at de skal korrigeres i henhold til de innspilte MIDI-notene. Du kan bokstavelig talt sette tonen med et digitalpiano med MIDI-utgang eller lignende.

Den kunstnerisk overdrevne autotune-effekten basert på Antares kan godt oppnås her, men den naturlig utseende korreksjonen er ikke så overbevisende. Stemmen høres alltid litt uberegnelig ut.

Gsnap gir en innsiktsfull historisk representasjon av tonehøydene som ble analysert og tonehøydekorreksjonen som ble utført. Også om bord: En kontroll for rekkevidden til pitch bend-hjulet og en vibrato.

» Klikk her fornedlasting

Auto Tune Plugins gratis: 7 verktøy for perfekt intonasjon og vokal FX (6)

g200kg KeroVee

/ VST / 32 bit

Denne Auto Tune-pluginen er utstyrt med kreative bonuseffekter. Gratis passer, fordi partiet gjør en grei jobb i prinsippet (både med intonasjonskorreksjon og med robotvokal). Men: Forvrengninger og susing kan tydelig høres, spesielt med »sh«-lyder (de ikke-harmoniske delene av stemmen).

Som med GSnap, er det et rullende pitch-kurveplott med en overliggende kurve som viser de utførte korreksjonene.

Denne Autotune Free-pluginen skiller seg ut med sine separate redigeringsmuligheter for to genererte stemmer. Siden det er kontroller for volum, panorering, transponering og avstemming samt formantskift. Dette kan brukes til å trylle frem veldig romslig vokal, og så er det mer enn bare en (ganske mager) autotune-plugin. Gratis for VST på Windows.

» Klikk her fornedlasting

X42 Autotune

/ VST, AU, LV2 / 32 og 64 bit

X42 Autotune er en av autotune-pluginene (gratis) som er spesielt nyttig for enkle reparasjoner. Du kan bruke et MIDI-spor for å sikre at plugin er basert på dette, eller spesifisere noter som fungerer som et fast punkt for korreksjonen. Den såkalte automodusen fungerer, som navnet tilsier, automatisk – basert på en fast skala av noter.

Instrumenter kan også dra nytte av bruken av X42 Autotune når det gjelder tuning. X42 Autotune kan brukes på Mac-, Windows- og Linux-systemer. For den typiske autotune-effekten bør du bruke andre plugins. Imidlertid fungerer enkle tonehøydekorreksjoner veldig bra!

» Klikk her forgratis

Logic Pro X Pitch Correction

/AU/64 bit

På en måte er Logic Pro X Pitch Correction også en "Autotune Free"-plugin. I tillegg til ulike instrumenter og effekter, er verktøyet inkludert i Logic Pro X og gir brukerne muligheten til å lage en autotune-effekt.

Som navnet antyder, kan "Skala"-fanen brukes til å definere ulike skalaer, som deretter tjener som orientering for tonehøydekorreksjonen. Manuelle innstillinger er også mulig takket være bypass-knappene på det grafiske tastaturet. Alt i alt tilbyr Logic Pro X sin tonehøydekorreksjon alt du trenger for å stille inn stemmer eller lage den velkjente auto-tune-effekten.

» Klikk her fornedlasting

Voloco

/ VST, AU / 64 bit

Voloco er faktisk et gratis vokalopptaksstudio for iOS og Android. Som sådan er det vanskelig å slå. Men det finnes også en gratisversjon for Windows og Mac. Her er det en ren autotune-plugin. Men selv det kan høres.

Voloco er en med vilje robotlydende autotune-plugin. Dette gjør den spesielt egnet for bruk i elektronisk og urban musikk. Den tilbyr seks autotune vokalforhåndsinnstillinger, og du kan bruke den til å justere tonearten og skalaen til sangen din. Så den er spesielt egnet for nybegynnere som ikke trenger avanserte kontroller.

» Klikk her fornedlasting

Video: Topp 5 gratis VST Autotune Plugins

I videoen finner du også en annen gratis autotune-plugin som vi ennå ikke har presentert her.

Auto Tune Plugins gratis: 7 verktøy for perfekt intonasjon og vokal FX (10)

Ved å laste inn videoen godtar du YouTubes personvernregler.
Lære mer

last inn video

Auto-tune-alternativ?

Liten digresjon: Grovt sett er det et etablert Auto-Tune-alternativ som heterMelodyne. I mellomtiden kan i det minste de bedre utstyrte versjonene av programmene (f.eks.Antares Auto-Tune Proversus Celemony Melodyne Studio) funksjonelt ganske nærme. I hovedsak er intonasjonskorreksjon mulig med begge.

Og likevel er det noen få store forskjeller. Antares Auto-Tune er fortsatt førstevalget når det kommer til T-Pain-effekten. Også og spesielt for bruk i sanntid, dvs. live og direkte under forestillingen. Melodyne kan ikke gjøre det.

Men Melodyne tillater noen mer sofistikerte justeringer i detaljer, gjenkjennelse/bearbeiding av polyfonisk materiale (for stemmer: duetter, kor etc. samt solosang "harmonisert" av en harmonisator, looper etc.) og mer.

I denne forbindelse kan spørsmålet "Finnes det et Auto-Tune-alternativ" bare besvares med et klart "Ja!" ;)

Autotune for rapvokal: Slik gjør du det!

Auto Tune Plugins Gratis – Hvordan gjør du det?

Hvilke Auto Tune-plugins – gratis er det magiske ordet – bruker du? Foretrekker du Graillon, MAutoPitch, Gsnap, KeroVee, X42 Autotune, Logics Pitch Correction, eller en plugin som ikke er oppført? Hvordan vurderer du den sammenlignet med den originale Antares? Vi ser frem til din tilbakemelding!

Til slutt noen fremtredende eksempler fra popmusikk:

elsket, hatet:11 Auto-tune sanger

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edwin Metz

Last Updated: 12/10/2023

Views: 5861

Rating: 4.8 / 5 (78 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edwin Metz

Birthday: 1997-04-16

Address: 51593 Leanne Light, Kuphalmouth, DE 50012-5183

Phone: +639107620957

Job: Corporate Banking Technician

Hobby: Reading, scrapbook, role-playing games, Fishing, Fishing, Scuba diving, Beekeeping

Introduction: My name is Edwin Metz, I am a fair, energetic, helpful, brave, outstanding, nice, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.