De 10 mest bisarre og absolutt dumme countrymusikktekstene gjennom tidene - Weird Worm (2023)

De 10 mest bisarre og absolutt dumme countrymusikktekstene gjennom tidene - Weird Worm (1)

jeg elskercountrymusikk. Det er derfor jeg er kvalifisert til å gjøre narr av det når det går galt. Jeg vokste opp med å høre på country og måtte av og til lide gjennom en dum lyrikk eller to. Betrakt dette som min hevn. Følgende uærbødighet spys ut med den største respekt. Lenge leve landet.

1. Fra "Bony Fingers", innspilt av Hoyt Axton i 1974

Arbeid fingrene til beinet og hva får du? Benede fingre! Benede fingre!

Dette er ikke sant. Du ville ikke få beinfingre. Du ville få hardnekkede fingre, men de ville ikke være noen bonier. Og han sier det med en slik begeistring. Hør på sangen. Det høres ut som han har vunnet en premie! Benede fingre! Jippi!!!

2. Fra «I've Been Flushed from the Bathroom of Your Heart», innspilt av Johnny Cash i 1968

Jeg har blitt vasket ned i vasken til din samvittighet I din kjærlighets teater Jeg mistet min del Og nå sier du at du har fått meg ut av din samvittighet. Jeg har blitt spylt fra ditt hjertes bad

Bra jobbet,Johnny, rimer «samvittighet» med «samvittighet». Det var smart og kreativt. Men, teater for din kjærlighet? Betyr det at kjærligheten hennes var en forestilling? At det ikke var ekte? Var hun skuespilleren eller regissøren?

Nå er jeg farlig nær å tilbe Johnny Cash. Så jeg har funnet på en unnskyldning for katastrofen som er denne sangen. Han fremførte den i Folsom fengsel, og de innsatte syntes den var morsom. Det er viktig for en utøver å målrette sitt publikum. Men mann … rødme?

3. Fra «Country Rap», innspilt av The Bellamy Brothers i 1987

We got pickup trucks chicken cucks Glad selv når vi er nede på lykken Vi fikk fatback det er et faktum Og hvis du ikke vet er det countryrap. Naboen nede på veiene fikk en ku til salgs Tjue dollar mer du får horn og hale Lørdag kveld skal vi drikke oss full Noe i veien lukter som en skunk.

De rapper faktisk dette.To middelaldrende hvite gutter. Dette var åttitallet, lenge før hiphop og country konkurrerte om teenyboppers kvoter. Dette var åttitallet da landet var fornøyd med å være country, og Nashville kunne ikke engang definere hiphop. Derfor er det ingen unnskyldning for denne sangen. Og hvorfor i all verden vil du ha horn og hale? Jeg måtte slå opp "fatback" og dette er hva jeg fant:

Hovedsakelig South Midland og Sør-USA fett og fett kjøtt fra den øvre delen av en side av svinekjøtt, vanligvis saltet. OK, det er bare ekkelt! 2. en menhaden. Dette måtte jeg også se opp. Det er en østkystfisk som brukes til å lage olje. 3. blåfisken, Pomatomus saltatrix. 4. en multe. En annen type fisk, men jeg er fristet til å tro at de mente frisyren.

Jeg våger deg på å komme med et mer tvetydig ord som (nesten) rimer på fakta.

4. Fra «Dropkick me, Jesus, through the goalposts of life», innspilt av Bobby Bare i 1976

Dropspark meg, Jesus, gjennom livets målstolper Ende over ende verken til venstre eller høyre Rett gjennom hjertet av dem rettferdige oppreister Drop spark meg Jesus gjennom livets målstolper.

Denne sangen er laget, «Verdens eneste kristne fotballvals», og selv om jeg skulle ønske det var flere av disse, må jeg fortsatt kritisere denne. Jeg er ingen fotballguru, men jeg har aldri sett noen slippe sparke et feltmål. Jeg har heller aldri sett et skudd gå gjennom målstolpene. Gir dette i det hele tatt mening? Og er det ikke meningen at Jesus skal vikle sine kjærlige armer rundt sauene sine, ikke sparke dem ende over ende?

5. Hele teksten til «I Love», skrevet og spilt inn av Tom T. Hall i 1973

Jeg elsker små ender, gamle pickup-biler, saktegående tog og regn. Jeg elsker små landbekker, sove uten drømmer, søndagsskole i mai og høy. Og jeg elsker deg også. Jeg elsker blader i vinden, bilder av vennene mine, verdens fugler og ekorn. Jeg elsker kaffe i en kopp, små uklare valper, bourbon i et glass og gress. Og jeg elsker deg også. Jeg elsker ærlige åpne smil, kyss fra et barn, tomater på en vinranke og løk. Jeg elsker vinnere når de gråter, tapere når de prøver, musikk når det er bra, og livet. Og jeg elsker deg også.

OK, denne fyren ble bare steinet ut av sinnet. Og jeg kan ikke slutte å le plutselig.

6. Fra «Honky Tonk Badonkadonk», innspilt av Trace Adkins i 2005

Got it goin’ on Like Donkey Kong And whoo-wee Shut my mouth, klap your bestemor. Det finnes en lov Få sheriffen på telefonen Herre ha nåde, hvordan får hun til og med buksene på.

Bortsett fra det faktum at det irriterer alle feminister i universet, har jeg en hovedanke på denne sangen. . . hvem i helvete slår bestemoren deres? Det er bare frekt! Og helt ulovlig! Og er ikke Donkey Kong en hannape? Så Trace Adkins sier at han er tiltrukket av en hannape? Eller bare en mannlig aperass? Jeg er så forvirret. Og egentlig, var det noen som kalte det en badonkadonk før denne sangen kom ut?

7. Fra "There's a Tear in My Beer", innspilt av Hank Williams Jr. og Hank Williams i 1990

Det er en tåre i ølet mitt fordi jeg gråter for deg kjære

Dette er bare de to første linjene i sangen, og sangen blir bare verre. Hank Sr. spilte inn denne sangen, men ga den ikke ut før han gikk bort, så den forble glemt i flere tiår. Når den ble oppdaget, spilte Hank Williams Jr. den inn igjen, og dubbet de to stemmene sammen, så singelen inneholdt far og sønn. Søt tanke. Men det er en grunn til at pappa la denne på loftet i utgangspunktet.

8. Fra «Achy Breaky Heart», innspilt av Billy Ray Cyrus i 1992

Men ikke fortell hjertet mitt, mitt vonde, knuste hjerte, jeg tror bare ikke han ville forstå. Og hvis du forteller hjertet mitt, mitt vonde, knuste hjerte, kan han sprenge og drepe denne mannen Ooo

Tilsynelatende er jeg alene om å synes disse tekstene er latterlige fordi han faktisk vant priser for dette. Denne sangen startet karrieren hans. Så hva vet jeg? Det jeg vil vite er hvem som snakker slik? Hvorfor kunne han ikke ha sunget "Mitt verkende, knusende hjerte?" Det hadde vært ille nok. Dette høres ut som om han synger for en gruppe småbarn: "Og hvem vil ha den vonde, skjøre koppen full av saftig?"

9. Fra «Prop Me Up Beside the Jukebox», innspilt av Joe Diffie i 1993

Støtt meg opp ved siden av jukeboksen hvis jeg dør Herre, jeg vil til himmelen, men jeg vil ikke i kveld Fyll støvlene mine med sand, legg en stiv drink i hånden min Støtt meg opp ved siden av jukeboksen hvis jeg dør

Bare ett spørsmål. Hvis han dør? Som om han kanskje ikke?

10. Fra «I'll Come Back as Another Woman», innspilt av Tanya Tucker i 1986.

Du ga meg aldri tilbake kjærligheten jeg ga deg. Du ga meg bare halve hjertet ditt, og den halvparten var usant. Så jeg vil gi deg et løfte, fra et hjerte som er hørt nok: En dag vil du finne ut at du ikke kan unnslippe min kjærlighet. Jeg kommer tilbake som en annen kvinne, en med alle hemmelighetene i hjertet ditt. Jeg kommer tilbake som en annen kvinne, jeg vil være den du brenner for, som du strekker deg etter i mørket. Jeg vil være den som knuser ditt djevelhjerte. Du vil høre ekkoet av løftet mitt, (Ha, Ha, Ha.) Hvordan du lo og hvordan jeg gråt. Den du endelig gir ditt hjerte til, (Ha, Ha, Ha.) Jeg lar deg gråte om natten.

Jeg elsker Tanya Tucker. Jeg gjør virkelig det. Stemmen hennes er fantastisk. Men denne sangen er bare skummel. jeg skjønner det ikke. Kommer hun tilbake fra de døde? Kommer hun til å bli en yngre, reinkarnert versjon av den med et knust hjerte? Eller betyr dette at hun kommer til å gå og forkle seg? Plastisk kirurgi kanskje? Hadde de det i 1986? Eller kommer hun til å stjele en annen kvinnes identitet? Jeg vet, jeg når nå, men jeg ser bare ikke hvordan en fyr kan være en stor nok idiot til å la en eks-elsker snike seg inn på ham og forføre ham. Bisarr. Og skummelt.

Wow, jeg kan ikke tro at jeg kom gjennom hele listen uten å gjøre narr av Shania Twain. Kanskje det burde komme en oppfølger.

Relaterte innlegg:

  • 10 tips for å holde beinene dine sunne
  • 5 metoder for hevn før bruddet
  • 6 Feilhørte tekster
  • Hvorfor Bone China-middagssett er et bedre alternativ enn andre?
  • Bisarre rockestjernedødsfall
  • 5 filmfranchiser som varte altfor lenge
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Frankie Dare

Last Updated: 08/01/2024

Views: 6371

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Frankie Dare

Birthday: 2000-01-27

Address: Suite 313 45115 Caridad Freeway, Port Barabaraville, MS 66713

Phone: +3769542039359

Job: Sales Manager

Hobby: Baton twirling, Stand-up comedy, Leather crafting, Rugby, tabletop games, Jigsaw puzzles, Air sports

Introduction: My name is Frankie Dare, I am a funny, beautiful, proud, fair, pleasant, cheerful, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.