De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (2024)

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (1)

DeOscarskan være filmbransjens skoleball ogMøtte Galakan være moteverdenens største begivenhet i året, men når det kommer til den røde løperen, erGrammy Awardslevere mye mer feststemning. Musikkfolk er medfødt mer eventyrlystne i stilen sin enn andre kjendiser er, og det er langt mindre sannsynlig at de er opptatt av hva andre mennesker synes om dem, noe som gjør det mye morsommere for oss å dekke stilvalgene deres. Her er noen av våre valg for det beste, verste og mest tvilsomme utseendetGrammy i 2023.

1

Lizzo hos Dolce & Gabbana

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (3)

Vår favoritt ting omLizzos stiler at hun gjør det å ta opp plass til sin førsteprioritet når det gjelder å velge et utseende. Hun nekter å gjøre seg liten eller å trekke seg tilbake på noen måte. Når hun er her, sørger hun for at du vet at hun er her. "About Damn Time"-sangeren så fantastisk ut i denne oransje operafrakken som dryppet positivt av silkeblomster over en vakkert tilpasset oransje korsett. Du kunne ikke savne henne og du kan ikke glemme henne. Det er akkurat slik hun vil ha det.

2

Kelsea Ballerini i Prabal Gurung

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (4)

"Heartfirst"-sangerinnen hyllet henne (eller kanskje det bare var god merkevarebygging).Kan endresalbumomslag, som viser henne dansende i en knallgul kjole, ikke ulik denne fra Prabal Gurung. Fargen ser spektakulær ut på henne. Kjolen er pen, selv om vi synes den bare er litt overdesignet, spesielt den stroppsituasjonen.

3

Doja Cat i Versace

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (5)

Gitt henne nyligimponerende blikk på Paris couture-show, vi må innrømme at vi følte oss litt sviktet av denne ganske grunnleggende designen fra Versace. For å være rettferdig er vinylen definitivt iøynefallende og hun ser flott ut i den, men vi antar at vi forventet at hun skulle fortsette å presse konvolutten med stilen hennes.

Annonse - Fortsett å lese nedenfor

4

Viola Davis i Naeem Khan

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (6)

Stjernen tilKvinnekongenplukket opp en Grammy (og sikret henne status i den sjeldne gruppen mennesker kjent somEGOT vinnere) for lydbokfortelling avhennes memoarer,Finner meg, og blendet publikum i denne glitrende fargeblokkerte Naeem Khan-kjolen. Fargene ser fantastiske ut på henne, men vi elsker ikke de svarte frynsene foran på overdelen.

5

Bebe Rexha i Moschino

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (7)

Hvis du trorBarbiecoretrenden er i ferd med å dø ut, "I'm Good (Blue)"-sangeren er her for å vise deg veien. Pink går ingen steder på en god stund. Vi vil ikke nødvendigvis kalle dette et elegant eller elegant utseende, men det er en veldig morsom en - nesten tegneserieaktig i sin enkle overflod - og vi kunne fortelle hvor mye hun elsket å bruke den. Det er alt som betyr noe. Det, og det tok et godt bilde.

6

Shania Twain i Harris Reed

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (8)

Det gir anime Cruella de Vil, som høres bra ut på papiret, men ... vel ... se, vi beklager på forhånd for referansen, men dette imponerte oss ikke mye. Hatten så dum ut og hele utseendet føltes litt datert. Mann, vi har det litt dårlig med det.

Annonse - Fortsett å lese nedenfor

7

Anitta i Atelier Versace

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (9)

Den brasilianske superstjernen og beste nye artist-nominerte så fantastisk ut i denne Atelier Versace-kjolen fra 2003 med et massivt tog. Vi vil vanligvis advare noen mot å vurdere et antrekk som kombinerer lær, blonder, utskjæringer og volanger, men hun håndterer alle de forskjellige elementene som om det ikke er noen stor ting.

8

Taylor Swift i Roberto Cavalli

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (10)

Gitt hennes tendens til å sende meldinger og bruke symbolikk i arbeidet hennes, regner vi med at det var like stor sannsynlighet for at "Lavendel dis" sangeren ville feire anerkjennelsen forhennes Midnights-albumved å vise seg i enten lavendel eller midnattsblått. Vi er litt glade for at hun valgte sistnevnte fordi dette ser nydelig ut på henne. Plasseringen av perlene er vakker, og de danglerne er fantastiske.

9

Jack Harlow

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (11)

"Churchill Downs"-rapperen og stjernen i det kommendeHvite menn kan ikke hoppenyinnspilling viste sin mykere side i denne beige dressen og kremgenseren. Det er en kombinasjon som kan se ganske gammel ut på så mange brukere, men han klarer nesten å få den til å se frisk ut. Hanskene er et nei skjønt.

Annonse - Fortsett å lese nedenfor

10

Mary J. Blige i The Blonds

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (12)

Legenden selv, som har vunnet en Grammy for singelen sin «Here With Me», overveldet i denne glitrende kjolen fra The Blonds, men vi kan bare ikke kvitte oss med disse hofteutskjæringene, som er litt forferdelige. Vi tror heller ikke støvletter fungerer med den faldlengden. Tilgi oss, dronning.

11

Kacey Musgraves i Valentino

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (13)

En ting om Kacey Musgraves: Hun er en jente som virkelig får det når leiren skjærer seg med stil. Hun er også en jente som vet når hun skal trekke seg litt tilbake, fordi å pare den opprørende marabou-kappen med en så enkel body som mulig var en veldig smart måte å forhindre at dette utseendet ble for mye. I stedet er det akkurat nok.

12

Harry Styles i Egonlab

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (14)

"As It Was"-sangeren gledet oss ved å dukke opp i noe som bare kan beskrives som en glitrende harlekin-overall. Skulle glitrende harlekindresser til og med være en ting som eksisterer? Kanskje ikke for folk flest, men Harry ser født til å bære dem. Dessuten er det morsomt å si "gnistrende harlekinoveralls."

Annonse - Fortsett å lese nedenfor

1. 3

Kim Petras og Sam Smith

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (15)

«Unholy»-sangerne hadde med seg et stort, skeivt følge som inkluderteRuPauls Drag Racestjerner Violet Chachki og Gottmik, men det som virkelig fikk dem til å skille seg ut var deres fantastiske røde bryllupsensembler levert av Valentino. Kims retro-co*cktailkjole fra 80-tallet var søt, men Sam så fantastisk ut i sin blondeklippede topplue og enorme operafrakk.

14

Megan Fox i Zuhair Murad og Machine Gun Kelly i Dolce & Gabbana

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (16)

Nominert for albumet sittMainstream utsalg, "Emo Girl"-sangeren dukket opp i denne iøynefallende sølvmetalliske D&G-drakten med krystaller. Jada, det er over toppen, men dette er Grammys – og dessuten så han fantastisk ut i den. Megan valgte tydeligvis å være den støttende forloveden og la ham få søkelyset, fordidenne Zuhair Murad-kjolener rett og slett behersket for henne, selv om vi liker hvor godt det koordinerer med dressen hans.

15

Steve Lacy i Saint Laurent

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (17)

"Bad Habit"-sangeren så utrolig elegant ut i denne tilpassede Saint Laurent-drakten. For oss handlet dette utseendet om stylingen – og brukeren, selvfølgelig, men den brosjen og clutchen pluss de varme støvlene jobber virkelig for å heve dette fra å være «bare» en nydelig tilpasset smoking.

Annonse - Fortsett å lese nedenfor

16

Cardi B i Gaurav Gupta Couture

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (18)

Grammyene er ikke de mest elegante av høymote-begivenheter på den røde løperen fordi popstjerner generelt er mer interessert i å skape store øyeblikk enn å være elegante eller sofistikerte. Det er derfor det var en så hyggelig overraskelse å se Cardi dukke opp i noe som føltes ekstremt avansert, men også leverte den typen teatralitet de fleste Grammy-deltakere ønsker i stilen deres. Hun så fantastisk ut.

17

Anderson .Paak i Gucci

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (19)

Det ville bare ikke føles som Grammys uten Anderson .Paak som serverer gledelig, fargerik og uforglemmelig mote. Den beste R&B-prestasjon og beste album-nominerte traff den røde løperen i en dress laget av din bestemors sofa. Fikk han det til å fungere? La oss si det slik: Han trakk det av så godt som det kunne trekkes av. Han dro den av bedre enn sannsynligvis noen annen bærer kunne få den av.

18

Måneskinn i Gucci

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (20)

Fordi ingen gjør ren, industriell-grade Rock-Star Style så godt som disse totale Glampires gjør. Hva er det ikke å elske med en gruppe som vet at Grammys røde løper handler – eller burde være – om nyanser, skjerf, glitter, bare bryster, eyeliner, fløyel og bluss? Vi vil kjenne dem og vi vil være dem.

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (21)

Tom Fitzgerald og Lorenzo Marquez

Tom Fitzgerald og Lorenzo Marquez er utgivere avTom og Lorenzo, verter avPop Style Opinionfestpodcast, og forfattere avLegendariske barn: Det første tiåret av RuPauls Drag Race og det siste århundret av queer-liv.

De 18 best og verst kledde kjendisene ved Grammy Awards 2023 (2024)

FAQs

Who won the Grammy Award for Best Music Film 2023? ›

 • Best Music Film. WINNER: Various Artists - Jazz Fest: A New Orleans Story. Adele - Adele One Night Only. ...
 • Best Rock Song. WINNER: Brandi Carlile - Broken Horses. ...
 • Best Alternative Music Performance. WINNER: Wet Leg - Chaise Lounge. ...
 • Best Alternative Music Album. WINNER: Wet Leg - Wet Leg.
Feb 6, 2023

Who was nominated for Best Music Video GRAMMYs 2023? ›

Best music video
 • Winner: Taylor Swift - All Too Well.
 • Adele - Easy On Me.
 • BTS - Yet To Come (The Most Beautiful Moment)
 • Doja Cat - Woman.
 • Kendrick Lamar - The Heart Part 5.
 • Harry Styles - As It Was.
Feb 6, 2023

Who was nominated for Best Album of the Year 2023? ›

Album of the Year
 • "Harry's House" — Harry Styles — Winner.
 • "Voyage" — ABBA.
 • "30" — Adele.
 • "Un Verano Sin Ti" — Bad Bunny.
 • "RENAISSANCE" — Beyoncé
 • "Good Morning Gorgeous (Deluxe)" — Mary J. Blige.
 • "In These Silent Days" — Brandi Carlile.
 • "Music of the Spheres" — Coldplay.
Feb 6, 2023

Who was nominated for Album of the Year GRAMMYs 2023? ›

Here are the nominees — by ABBA, Harry Styles, Beyoncé, Adele, Bad Bunny, Mary J. Blige, Brandi Carlile, Coldplay, Kendrick Lamar, and Lizzo.

Who won Song Of The Year 2023? ›

Bonnie Raitt wins Song Of The Year for her track "Just Like That." Bonnie Raitt's "Just Like That" won the GRAMMY for Song Of The Year at the 2023 GRAMMYs.

Has Taylor Swift won a GRAMMY in 2023? ›

Taylor Swift Makes GRAMMY History (Again) With Best Music Video Win For "All Too Well: The Short Film" | 2023 GRAMMYs.

Who won Album of the Year 2023? ›

Harry Styles Wins Album of the Year at the 2023 Grammys: 'This Doesn't Happen to People Like Me' "There is no such thing as best in music," the star said of his win.

Who won best music video 2023? ›

But it's Taylor Swift who has already made history. Dressed in a two-piece by Roberto Cavalli, inspired by her Midnights album, the artist won the award for Best Music Video for her self-directed short film, All Too Well, which starred Sadie Sink and Dylan O'Brien.

Who won the most GRAMMYs? ›

Beyoncé is the most Grammy Award winning artist of all times with 32 trophies to her name. Second came Sir Georg Solti, an orchestral and operatic conductor, i with a total of 31 Grammy Awards won for recordings of works as diverse as Bach, Bartók, and Wagner.

Who won 9 Grammy Awards? ›

Winners
NomineeWinsNominations
James Blackwood Sr.926
Brandi Carlile925
Natalie Cole921
Count Basie920
145 more rows

Who won the best pop duo group performance at the GRAMMYs 2023? ›

Watch Sam Smith And Kim Petras Win Best Pop Duo/Group Performance For 'Unholy' | 2023 GRAMMYs Acceptance Speech. Watch Sam Smith and Kim Petras's acceptance speech as they accept the GRAMMY for Pop Duo/Group Performance for 'Unholy' at the 2023 GRAMMYs.

Who won the best R&B Album for the GRAMMYs 2023? ›

Robert Glasper Wins Best R&B Album For 'Black Radio III' | 2023 GRAMMYs Acceptance Speech. Watch Robert Glasper's acceptance speech as he accepts the GRAMMY for Best R&B Album for 'Black Radio III' at the 2023 GRAMMYs.

Who are the best new artist nominees for 2023? ›

Samara Joy won the GRAMMY for Best New Artist at the 2023 GRAMMYs. Anitta, Omar Apollo, DOMi & JD Beck, Muni Long, Latto, Måneskin, Tobe Nwigwe, Molly Tuttle, and Wet Leg were the other nominees in the prestigious category.

Who has the most GRAMMY nominations? ›

Who has received the most Grammy nominations ever? According to GRAMMY.com, it's Beyoncé who shares the honor with her husband, Jay-Z. They each have 88 nods. Quincy Jones trails them with 80.

How many GRAMMYs does Beyoncé have? ›

With a total of 32 awards and 88 nominations from the Grammy Awards for her music (including her work in Destiny's Child and The Carters), she is the most-awarded and most nominated (tied alongside her husband Jay-Z) artist in Grammy history.

Did MGK win a GRAMMY 2023? ›

Machine Gun Kelly may not have won an award at the Grammys Sunday (Feb. 5), but his fiancée still couldn't be more proud of him. In a sweet Instagram post two days after the 2023 ceremony, Megan Fox praised the “Emo Girl” singer for how well he handled the loss.

Is BTS selected for GRAMMY 2023? ›

Despite their three nominations, the K-pop group passed on this year's ceremony.

Who won Album of the Year for 2023? ›

Harry Styles Wins Album of the Year at the 2023 Grammys: 'This Doesn't Happen to People Like Me' "There is no such thing as best in music," the star said of his win.

Can BTS win GRAMMY in 2023? ›

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Merrill Bechtelar CPA

Last Updated:

Views: 6365

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Merrill Bechtelar CPA

Birthday: 1996-05-19

Address: Apt. 114 873 White Lodge, Libbyfurt, CA 93006

Phone: +5983010455207

Job: Legacy Representative

Hobby: Blacksmithing, Urban exploration, Sudoku, Slacklining, Creative writing, Community, Letterboxing

Introduction: My name is Merrill Bechtelar CPA, I am a clean, agreeable, glorious, magnificent, witty, enchanting, comfortable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.