Tidenes verste tekst (2023)

Forrige uke skrev jeg om de beste tekstene. Det er helt naturlig når man tenker på det beste av noe å også tenke på det verste. Som jeg gjorde med de beste tekstene, sendte jeg ut en oppfordring på sosiale medier for de verste tekstene, og jeg fikk noen gode svar nedenfor.

Så tok jeg det videre og bestemte meg for å fordype meg i tidenes verste sanger, noe som selvfølgelig er subjektivt. Min verste sang kan lett og forståelig være noen andres bryllupssang.

Musikk er for det meste subjektivt. Jeg sier for det meste fordi da jeg begynte å google de verste sangene gjennom tidene, fant jeg noen sanger som ganske enkelt ikke er rom for debatt. Det er som når Billy Crystal sier til Meg Ryan innDa Harry møtte Sally, "Jeg tror ikke det er et spørsmål om mening. Empirisk er du attraktiv."

Empirisk sett ble sanger som Black Laces "Agadoo" kåret til tidenes verste sang i 2003 av en meningsmåling blant musikkskribenter iQBlad; DJ Pauly Ds "Beat Dat Beat (It's Time To)," en lydlig grusomhet som er en ubestridt forbrytelse mot menneskeheten; Cheeky Girls' "The Cheeky Song (Touch My Bum)," nok en britisk fornærmelse mot musikk og verden som ble kåret til nr. 1 av verste popplate av Channel 4-seere i U.K., og Double Takes absolutt offensive "Hot Problems", kanskje den verste sangen gjennom tidene, om "hot girls with problems too," er mer enn forferdelig.

Likevel, det jeg ikke regnet med, var hvor overraskende morsomt det er å fordype seg i tidenes verste sanger. For musikkelskere som tar kjærligheten til favorittbandene, sangene og albumene deres alvorlig nok til å tatovere tekster på kroppen; bruke sparepenger på samleobjekter, konsertbilletter og minner, eller krangle i flere dager om beste Steely Dan-sang, det er noe avslappende med å slippe intensiteten og bare nyte musikk som en nyhet.

Så i en ånd av moro, nedenfor er sangene nevnt av andre som de dårligst skrevne sangene gjennom tidene, i tillegg til listen min over dårligst skrevne sanger noensinne. Igjen, jeg vet at det er sanger her andre elsker. Men min liste og som jeg sa til andre som argumenterte, lag din egen liste over den verste sangen noensinne. Det er faktisk veldig gøy.

MER FRAFORBES RÅDGIVER

Beste reiseforsikringsselskaperAv Amy Danise Redaktør
Beste Covid-19 reiseforsikringsplanerAv Amy Danise Redaktør

Verste sanger:

Justin Bieber, "Yummy"

Jeg har ingenting imot Biebs, og som en som har sett på egenhånd den enorme belastningen berømmelse kan påføre folk, som menneske er jeg veldig glad for å se Bieber tilsynelatende sammen i livet. Men det gjør ikke denne galskapen til denne sangen tilgivelig. Jeg vet at dette skulle være irriterende, men du kan se for deg en femåring på lekeplassen som synger dette. "Ja, du har det kjempegodt/det kjempegodt, det kjempegodt." Noen som har fått betalt for det?! Og hva med denne perlen av en linje? "Bona fide hingst / er ikke i ingen stall, nei, du holder deg på flukt."

Kings Of Leon, "Sex On Fire"

Her er et perfekt eksempel på musikkens subjektivitet. Mange mennesker elsket denne sangen, til tross for så dype tekster som "Hot as a fever/Rattling bones/I could just taste it/Chased it." Eller dette litterære mesterverket? "Myke lepper er åpne/knokene er bleke/Føles som om du dør/Du dør." Men, etter min ydmyke mening, en av de verste sangene gjennom tidene og en av de dårligste skrevet. Bare totalt sett forferdelig.

Sam Hunt, "Body Like A Back Road"

Hvordan, hvordan, hvordan i all verden ble denne annenrangs "Your Body Is A Wonderland" nominert på CMA's for Song Of The Year, som er en låtskriverpris? Dette bør ikke engang bli nominert til en ungdomsskole poesipris enn si en stor låtskriverpris. Verste tekster: Velg ditt valg. "Slik hun passet i de blå jeansene/Hun trenger ikke noe belte/Men jeg kan snu dem på vrangen/Jeg trenger ikke hjelp/Har hofter som honning/Så tykke og så søte (Mann)/Ain Det er ingen kurver som hennes/på dem i sentrumsgatene." Og det er kanskje ikke engang den verste linjen i dette. Uff.

Winger, "Seventeen"

Det er en spesiell plass i det musikalske helvete for hårmetall. Og i noen av de dårligst skrevne sangene gjennom tidene kan dette være den verste linjen av alle: "Pappa sier hun er for ung/Men hun er gammel nok for meg." Bare hold kjeft.

Kid Rock, "American Bad Ass"

Noen ganger forteller linjer deg bare sannheten: "Den utvalgte, jeg er det levende beviset/Med gab-gaven fra sannhetens by/jeg stakk og stakk og slo kritikere tilbake/

Og jeg stammet ikke." Hva mer kan sies?

LFO, "Summer Girls"

En av de verste sangene på 90-tallet, og det er å si noe, denne pop-fluffen hadde noen av de mest tåpelige tekstene noensinne. "BillyShakespeareskrev ahelhaug med sonetter/Ring megWillyPlystre fordi jeg ikke kan snakke, baby/Noe i øynene dine gikk ogkjørtemeg gal/Nå kan jeg ikkeglemmedu og dengjør atjeg er gal." Billy Shakespeare ville velte i graven sin etter å ha blitt sitert i denne popgalskapen.

Nickelback, "How You Remind Me"

Sangen åpner, "Aldri klarte det som en klok mann / jeg kunne ikke kutte den som en blind mann som stjeler / Lei av å leve som en blind mann / jeg er lei av syn uten følelse av følelse." En av de sikreste måtene å skrive en dårlig tekst på er å ta deg selv for seriøst. Og denne kupletten, kombinert med Chad Kroegers dype, blomstrende «I am an artist»-vokal, egner seg bare til å bli gjort narr av.

Bryan Adams, "Alt jeg gjør"

Bryan Adams har skrevet noen flotte sanger, «Summer Of '69», «Cuts Like A Knife», heleUforsvarligalbumet var sterkt. Men han har også skrevet noe av det kjekkeste, skumleste som noen gang er registrert av mennesker. Og denne, fraRobin Hood, tyvenes prinsfilm, er der oppe med de verste av dem. "Det er ingen kjærlighet / som din kjærlighet / Og ingen andre kunne gi mer kjærlighet." Virkelig, kunne du ikke finne noe som rimet på kjærlighet?

Beach Boys, "Kokomo"

Alt ved denne sangen er kriminelt, fra den forferdelige melodien til den slappe teksten. "Aruba, Jamaica, å jeg vil ta deg/Bermuda, Bahama, kom igjen pene mamma/Key Largo, Montego, baby hvorfor drar vi ikke, Jamaica." Ikke bare en av de dårligst skrevne sangene noensinne, bare en av de verste sangene noensinne.

Sanger fra andre:

Aqua, "Barbie Girl"

Sitert av flere personer, og med god grunn. "Jeg er en Barbie-jente/i Barbie-verdenen/Livet i plastikk, det er fantastisk/Du kan børste håret mitt, kle av meg overalt." Uh-he.

R.E.M., "Shiny Happy People"

R.E.M. er et av tidenes beste band, ingen tvil. Men selv de beste har sine feil. Og jeg så en gang Michael Stipe introduserte dette som en av de dummeste sangene som noen gang er skrevet. Kan ikke argumentere med Stipe. "Alle rundt, elsk dem, elsk dem/Legg det i hendene dine, ta det, ta det/Det er ingen tid til å gråte, glad, glad

Legg det i hjertet ditt der morgendagen skinner/gull og sølv skinner." Jeg vet ikke hva det betyr.

Sisqo, "The Thong Song"

"Jeg liker det når beatet går/Duh dun duh/Baby gjør trangen din til å gå/Duh dun duh/Baby jeg vet at du vil vise/Duh dun duh/Thing thong thong thong thong thong." Civilization er dummere for det faktum at denne sangen eksisterer.

Black Eyed Peas, "My Humps"

Nok en sang med flere stemmer. Og så mye som jeg liker ertene og har tilbrakt mye tid med dem, vanskelig å forsvare denne. "I'ma get get get get you full/Get you love full off my hump/Min pukkel min pukkel min pukkel min pukkel min pukkel/Min pukkel min pukkel min pukkel mine nydelige små klumper."

Styx, "Mr. Roboto"

Sangen starter, "Domo arigato misuta Robotto/Domo arigato misuta Robotto/Mata au hi made/Domo arigato misuta Robotto/Himitsu wo shiritai." Har det noen gang vært en nerderte rockehit? Kanskje ikke.

Starship, "Vi bygde denne byen"

Nok en gang, arkiver dette under store bandfeil. Linjer som «Knee deep in the hoopla», samt et av tidenes mest irriterende refrenger, er bare en av grunnene til at denne sangen har blitt kåret til de verste sangene gjennom tidene i utallige meningsmålinger.

Høyre sa Fred, "Jeg er for sexy"

"Jeg er for sexy for skjorten min." En av de verste og dummeste linjene som noen gang er skrevet.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Francesca Jacobs Ret

Last Updated: 08/12/2023

Views: 6361

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Francesca Jacobs Ret

Birthday: 1996-12-09

Address: Apt. 141 1406 Mitch Summit, New Teganshire, UT 82655-0699

Phone: +2296092334654

Job: Technology Architect

Hobby: Snowboarding, Scouting, Foreign language learning, Dowsing, Baton twirling, Sculpting, Cabaret

Introduction: My name is Francesca Jacobs Ret, I am a innocent, super, beautiful, charming, lucky, gentle, clever person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.