22 enkle sanger å synge den høres imponerende (2024)

Table of Contents
Enkle sanger å synge for nybegynnere 1 forestill deg av John Lennon 2 Kjør av snøpatrulje 3 felt av gull ved stikk 4 Ring meg kanskje av Carly Rae Jepsen 5 Mamma Mia av Abba Hvordan finne enkle sanger å synge den høres imponerende Hva er den enkleste sangen å synge for deg? Hva er den vanskeligste sangen å synge for deg? Gode solosanger å synge Hva er gode sanger for å vise frem stemmen din? 6 Et øyeblikk i tid av Whitney Houston 7 Du og jeg av Ingrid Michaelson 8 Sweet Child O 'Mine by Guns N’Roses 9 vet ikke hvorfor av Norah Jones 10 Happy av Pharrell Williams 11 Rocket Man av Elton John Hvilken sjanger passer min stemme og stil? Easy Karaoke -sanger for nybegynnere Enkel sanger å synge det høres imponerende ut: 2018 hits 12 Grunt fra Lady Gaga og Bradley Cooper 13 hagle av George Ezra 14 Alt jeg er av Jess Glynne 15 2002 av Anne-Marie Enkle sanger å synge: 2019 -alternativer 16 Mistet uten deg av Freya Ridings 17 Blindet av din nåde av Stormzy 18 Noen du elsket av Lewis Capaldi Hvilken sang å synge for en konkurranse i 2019 Enkle sanger å synge for barn 19 kan ikke stoppe følelsen av Justin Timberlake 20 Hold tilbake elven av James Bay 22 Rist det av Taylor Swift Hvordan finne din sangstemme når du er ung Søker etter sanger i mitt vokalområde Hva er min stemmetype, og hvordan påvirker det valget mitt? Hvilken sang skal jeg synge for en audition for å skille meg ut? Sanger for nybegynnere: kvinnelige og mannlige tall Relaterte spørsmål FAQs

Enten for et talentshow, spillejobb eller audition, kan du søke etter sanger i vokalområdet ditt.Men hvordan finner du enkle sanger å synge som får deg til å høres bra ut og vise frem stemmen din om du er mann eller kvinne?I denne artikkelen vil vi avsløre hva vi mener er de enkleste sangene å synge, pluss at noen snarveier skal finnesangerDet viser frem dine evner, enten du er en nybegynner, erfaren sanger, under 16 år, eller kanskje bare har lyst på å ta en tur på litt karaoke for moro skyld.Lær om stemmetypen din, musikalske preferanser og hvordan du kan ha den wow -faktoren.

Enkle sanger å synge for nybegynnere


For å komme i gang, her er noen enkle sanger for nybegynnere som får deg til å høres bra ut.

En måte å oppdage et enkelt, hitnummer, er hvis det er blitt dekket mange ganger av forskjellige artister.En enkel sang vil gjøre det mulig for deg å legge til ditt eget stempel.Her er noen steder å starte for enkle å singe, populære og kjente sanger.

1 forestill deg av John Lennon

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (1)

2 Kjør av snøpatrulje

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (2)

3 felt av gull ved stikk

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (3)

4 Ring meg kanskje av Carly Rae Jepsen

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (4)

5 Mamma Mia av Abba

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (5)

Hva om du er veldig brasangerMen synes det er vanskelig å lære kompliserte sanger og melodier?Det er sant at en kompleks eller teknisk avansert sang kan høres imponerende ut, men faktisk er mange virkelig store hits som har stått tidens prøve, veldig enkle.Noen ganger har kunstnere lagt til i noen vokalakrobatikk eller uvanlige rytmer, noe som får dem til å høres mer utfordrende ut enn de faktisk er.

Den beste måten å lære en sang er å få notene og gå derfra.Selv om du ikke kan lese musikk, vil det gi deg en ide om hvor notene går opp og ned.Med dette, lytt til sangen og se hvor sangeren har avledet fra den skrevne melodien.Du trenger ikke å synge disse ekstra bitene.Bare fokuser på den grunnleggende melodien og syng det.Hvis det er en god sang og du har en fin stemme, vil den fremdeles høres imponerende ut i en mer sammenkoblet stil.

Hvordan finne enkle sanger å synge den høres imponerende

Hvis du har valgt å stå opp på scenen, foran et publikum, er det sannsynlig at du virkelig vil skinne som sanger.Men det er så mye som bidrar til andre ytelser enn bare sangevnen din.Hvordan du presenterer sangen, akkompagnementet, om du bruker backup -sangere eller dansere, din følelsesmessige og selvfølgelig sangvalget ditt, bidrar alle til den samlede effekten.

Publikum vil ofte ha en mer uttalt reaksjon påsangerDe kjenner allerede og liker.Det er en øyeblikkelig anerkjennelse som hjelper dem å komme om bord.Så det første trinnet i å høres imponerende lett ut er å synge noe som allerede er vellykket og kjent.Men det er en advarsel.Syng noe for kjent og overforbruk, og du kan kjede dem - spesielt hvis det er dommere på konkurranser og auditions.Mer om det senere.

Hva er den enkleste sangen å synge for deg?

Mens vi gir eksempler (her og i andre artikler) for gode sanger å synge, må du alltid huske på at vi alle er forskjellige.Det handler om å finne riktig passform for lyden din.Dette er grunnen til at du må søke den enkleste sangen for deg spesielt.Prøv ut sangene vi anbefaler og se hva som fungerer.Hvis du ikke er flink til å lære ord, velg noe med enkle tekster.

Hva er den vanskeligste sangen å synge for deg?

Her er noen indikatorer for å se opp for som indikerer at en sang er vanskelig for deg.

 • Du må nå ut med rekkevidden for notater som føles veldig høy eller veldig lavt
 • Du sliter med å få rytmen
 • Det tar evig tid å lære
 • Du synes du gjør feil mye når du øver på det
 • Det krever vedvarende notater, og du avsmalner for tidlig
 • Du kan ikke følge med tempoet (det er for fort)
 • Ordene virker umulige å huske
 • Du fortsetter å komme inn på feil punkt imusikk
 • Det er noen sanger som er universelt ansett for å være vanskelige, på grunn av vanskelige intervaller, off -nøkler, superhastighet og vanvittige områder.

Gode solosanger å synge

La oss se på spesifikke sanger som fungerer veldig bra hvis du ersangav deg selv uten sikkerhetskopi og virkelig vil vise frem stemmen din.

Hva er gode sanger for å vise frem stemmen din?

Her er noen sanger som lar mer erfarne sangere vise frem vokal dyktighet.

6 Et øyeblikk i tid av Whitney Houston

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (7)

7 Du og jeg av Ingrid Michaelson

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (8)

8 Sweet Child O 'Mine by Guns N’Roses

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (9)

9 vet ikke hvorfor av Norah Jones

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (10)

10 Happy av Pharrell Williams

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (11)

11 Rocket Man av Elton John

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (12)

Hvilken sjanger passer min stemme og stil?

Det en person elsker en annen vil hate og omvendt.Så ‘imponerende’ er en subjektiv ting.Hvis den typen sang passer din stemme og ytelsesstil, vil du ha en mye bedre sjanse til å gi den bort som imponerende.Typer og grupperinger av musikalske stiler blir referert til som en sjanger-for eksempel rap, hip-hop, hus og så videre.

Stemmen din vil gi seg til en bestemt sjanger, og det samme vil din personlighet og stemning.Men hva er det?Finn ut mer om å identifisere den musikalske sjangeren din i denne artikkelen om sangvalg, inkludert apper og quizer for å hjelpe deg.

Easy Karaoke -sanger for nybegynnere

Karaoke kan være en annen ting helt.Med denne typen sang handler det ikke så mye om hvor lett en sang er åsynge, men snarere hvordan backing -sporene er.Av en eller annen grunn er mange karaoke -spor laget på en måte som gjør det veldig vanskelig å plukke ut melodien.Så hvis du ikke kjenner en sang inne og ut og noterer perfekt, er det en god sjanse for at du vil slite med å hente den og synge i tide.Det kan også være i en annen nøkkel enn den du er vant til.

Dette er flott hvis folk vil se noen som gjør dårlig på et tall, for underholdningsverdi (en stor del av karaoke -attraksjonen).Men hva om du virkelig vil synge og høres bra ut?

Vanligvis synger de som imponerer mest på karaoke alltid de samme sangene.Dette er fordi de har øvd og perfeksjonert de spesifikke sporene.I forkant av karaokekvelden din, gå online og øv med noen spor.YouTube har masse karaoke, mange fra Sunfly, en av de største karaoke -leverandørene.

Velg en av de enkle sangene vi har nevnt i artikkelen, eller ideelt sett, en sang du allerede kjenner og kan synge godt.En oppegående sang vil ofte være mer populær som Chers Jessie James, eller noe som løfter seg som om du oppdrar meg opp.

Enkel sanger å synge det høres imponerende ut: 2018 hits

Mange av tallene vi har nevnt så langt er klassikere.La oss ta en titt på hva alternativene dine er for nylige sanger.2018 leverte oss med en fantastisk og veldig imponerende duett.

12 Grunt fra Lady Gaga og Bradley Cooper

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (13)

Sett ditt hjerte og sjel inn i denne, og det vil blåse publikum bort.

13 hagle av George Ezra

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (14)

George Ezra har noen gode enkle Singalong -hits, som denne, hagle.

14 Alt jeg er av Jess Glynne

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (15)

For et midt-tempo midtområdet Perky-nummer, er Jess Glynne alt jeg er super glad og morsom.

15 2002 av Anne-Marie

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (16)

Et mildt lett å gå tå-tappende nummer fra Anne-Marie er 2002.

Enkle sanger å synge: 2019 -alternativer

Hvis du vil ha noe som er oppdatert, kan du sjekke ut Våre hits -valg fra 2019.

16 Mistet uten deg av Freya Ridings

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (17)

Dette er faktisk en veldig enkel ballade, så en enkel å synge hvis du blir på hver lapp.

17 Blindet av din nåde av Stormzy

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (18)

Selv om den ble utgitt i 2017, gjorde blendet av din nåde virkelig sitt preg når Stormzy overskriver på Glastonbury med den.Den har en fin enkel melodi.

18 Noen du elsket av Lewis Capaldi

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (19)

En annen flott (og overraskende lett å synge) ballade fra 2019 er Lewis Capaldis som flytter noen du elsket.

Hvilken sang å synge for en konkurranse i 2019

Hvis du synger i en konkurranse, velger du noe som ikke har vært en nylig super hit, ettersom du sannsynligvis vil velge den samme som mange andre mennesker.Her er noen av favorittlåtene våre å synge i konkurranser, med flere råd om å ta det talentshowet.

Enkle sanger å synge for barn

Mange av sangene vi har listet opp er ikke egnet for yngre stemmer, og/eller har upassende tekster.Å finne den rette sangen for et barn vil avhenge av deres alder.Hvis det bare er en veldig morsom sang for en primær alderen gutt, kan du vurdere et nyhetsalternativ som hva sier Fox?Eller babyhai (det blir ikke mye enklere enn det).Disse vil absolutt ikke være egnet for spillejobber og auditions.

Her er noen morsomme popsanger som passer for barn ikke har kompliserte eller vanskelig å lære tekster.

19 kan ikke stoppe følelsen av Justin Timberlake

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (20)

20 Hold tilbake elven av James Bay

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (21)

22 Rist det av Taylor Swift

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (22)

Hvordan finne din sangstemme når du er ung

Stemmen din endres når den modnes.Rundt pubertet senkes det.For jenter kan dette bare være et par notater og neppe merkbar, men med gutter som stemmer ‘pauser’ som resulterer i en betydelig lavere lyd.Det er derfor vanskeligere for menn spesielt å finne sine langsiktige stemme før tenåringer.

Mange skoler har kor og deltar i en kan være en nyttig måte å identifisere rekkevidden din som barn.Lytt til andre i samme alder, og tren hvor du er komfortabel, det være seg de lave, midtre eller høye tonene.Som med voksne, hjelper dette deg å finne sanger som ikke vil være for mye belastning på vokalen din.Det er spesielt viktig med barna at det ikke er for mye av en strekning som er plassert på stemmen, skader som er gjort i denne alderen kan ha varig innvirkning.

Når det gjelder å finne sjangeren din, vil du sannsynligvis ha mye allsidighet og rom for støping når du er ung.Så det handler mer om å finne den typenmusikkdu liker mest.

Søker etter sanger i mitt vokalområde

Det er lett å finne sanger i vokalområdet ditt - når du først vet hva det er.Så det første trinnet er å finne ut om du er en sopran, mezzosopran, alt, tenor, baryton eller bass.

Hva er min stemmetype, og hvordan påvirker det valget mitt?

Stemmetypen din identifiserer deg i utgangspunktet som en høy, lav eller mellomtoner-sanger.Det er nyttig å vite, da du kan søke etter sanger som samsvarer med rekkevidden.I opera og musikkteater er alle sanger gruppert i henhold til disse kategoriene.Men selv med Pop og andre sjangre, vil du finne mange oppført på denne måten, og et Google -søk vil få frem passende alternativer (som ikke vil være for høye eller lave for deg) med en gang.Det er en snarvei å finne passende musikk.

Hvis du har det veldig brabåndEller pianist som følger deg, la dem få vite at stemmetypen din, og de kan være i stand til å transponere en sang som passer ditt utvalg.

Hvilken sang skal jeg synge for en audition for å skille meg ut?

Hvis du vil skille deg ut fra mengden, ikke syng det alle andre synger.Hvis du har en kommende audition eller Open Mic Night, kan du lese artikkelen vår om de beste slags sanger å synge for disse spesifikke hendelsene, med forslag til slags tall som går bra ned.

Sanger for nybegynnere: kvinnelige og mannlige tall

I tillegg til å søke etter egnede sanger på stemmetypen din, kan du søke etter sanger av ‘Male’ eller ‘Female’.Årsaken til at sanger skilles ut som dette, skyldes at den biologiske sammensetningen av menn og kvinner gir oss forskjellige klingende stemmer-og det er grunnen til at stemmetypene har navn knyttet til mannlige og kvinnelige stemmer.

Det er selvfølgelig mulig for en kvinne å synge en manns sang og omvendt, men det kan være nødvendig å bli transponert (la notene plassert høyere eller lavere) for å gjøre det behagelig å synge.Hvis du har en sopranstemme, vil du matche bedre med tenorsanger, og hvis du har en bassstemme, vil du sannsynligvis finne Alto -sanger enklere å mestre.

Vi håper dette har gitt deg mye inspirasjon for enkle sanger å synge som får deg til å høres bra ut.Husk hvis du plukker sanger for en konkurranse som mange andre mennesker kan ha de samme ideene som deg, så prøv å bruke retningslinjene her for å finne dine egne valg.

Å synge trenger definitivt ikke å være vanskelig, og å velge en enkel sang kan gjøre livet mye lettere for deg selv.Hvis du glemmer ord når du er nervøs til å velge noe med enkle tekster.Hvis du ikke er trygg på nyansene av komplekse musikalske komposisjoner, velger du noe med en enkel melodi.Men mest av alt, velger noe du liker og har det gøy med det.

Relaterte spørsmål

Hva er den enkleste karaoke -sangen å synge hvis du ikke kan synge?
Hvis du ikke kan synge det beste alternativet, er en sang som ikke virkelig innebærer sang.Velg en som er mer ‘snakkesalig’ (Blur eller Pulp Hits) en nyhetssang (Gangnam Style, Pen Pineapple Apple Pen) eller kanskje til og med en rap (Shaggy, Nicki Minaj og Eminem har noen gode klassikere med fengende kor).

Hva er den beste sangen å synge for en audition?
Velg en som viser deg i et godt lys, som du liker, men ikke er overdrevet og hackneyed.Tenk på hva du vil formidle til panelet og hva målet ditt for auditionen er - dvs.Hvis det er for en bestemt jobb, kan du velge en sang som samsvarer med rollen eller stedet du vil spille hvis du kommer gjennom.

Hva er et godt vokalområde?
Tre oktaver anses som veldig bra og er ballparken der de fleste profesjonelle sangere vil operere.Hvis du ikke har et naturlig stort utvalg, bruk vokale øvelser for å utvide og vedlikeholde det.Rekorden for det største området var angivelig ti oktaver.

Har du noen enkle sanger å synge den høres imponerende ut?Hvilke favorittnumre du kan utføre live?Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

22 enkle sanger å synge den høres imponerende (2024)

FAQs

Hva heter sang uten musikk? ›

A cappella (fra italiensk: «i kirkestil») er sang eller vokalmusikk uten akkompagnement av instrumenter. Begrepet henspiller på middelalderens forbud mot bruk av musikkinstrumenter i kirkene. A cappella brukes også som benevnelse på en musikksjanger som kjennetegnes ved at man ikke bruker instrumenter.

Hvorfor får man en sang på hjernen? ›

Det er ikke vanlig å ha sang på hjernen hele dagen, men mange har det veldig ofte. Det er faktisk ikke tilfeldige sanger man får på hjernen. Noen sanger går igjen som sanger mange av oss får på hjernen. Hjernen gjør det ikke for å irritere, men fordi nettopp disse sangene gjør noe bra for oss mentalt.

Hvilken sang nynner jeg på? ›

Bruk Google-appen til å finne navnet på sanger
 • Åpne Google-appen. på en Android-enhet.
 • I søkefeltet trykker du på mikrofonikonet. Søk etter en sang.
 • Spill en sang. Du kan også nynne, plystre eller synge melodien til sangen.

Hvilken sang er dette? ›

Åpne Shazam-appen på enheten din. Trykk på Shazam-knappen for å identifisere sangen som spilles i nærheten av deg.

Hvilke symptomer er vanlig ved sykdom eller skade i hjernen? ›

Symptomer kan inkluderer blant annet nummenhet, nedsatt muskel kraft eller lammelse, skjelvinger, svimmelhet, nedsatt balanse, dobbeltsyn eller nedsatt syn, og nedsatt hørsel.

Hva er tegn på hjerneblødning? ›

Halvsidig lammelse, ansiktslammelse og eventuelt talevansker er de vanligste symptomene, i tillegg kan hodepine og påvirket bevissthet forekomme. Ved blødning i lillehjernen kan det oppstå kvalme, oppkast, styringsvansker og påvirket bevissthet. Den slagrammede kan bli vanskelig å vekke.

Når slu*tter hjernen å utvikle seg? ›

Utviklingen av sentralnervesystemet, som består av hjernen og ryggmargen, begynner i svangerskapsuke 4. Den pågår gjennom hele svangerskapet og fortsetter etter fødselen. Hjernen regnes ikke som fullmoden før i 25-årsalderen.

Hva kjennetegner en pop sang? ›

Popmusikk er således et motepreget ord, som dekker den mest aktuelle underholdningsmusikk til enhver tid. Karakteristiske kjennetegn er et moderne, tidsriktig lydbilde, en enkel, lett tilgjengelig melodi, og fremfor alt et iørefallende refreng som innprentes hos lytteren gjennom gjentakelse.

Hva er kjennetegn på gregoriansk sang? ›

Typiske kjennetegn for gregoriansk sang: Enstemmig, vanligvis mannlig sang uten instrumenter. Kirkelige, ofte bibelske, latinske tekster. Musikkens funksjon var liturgisk, gudstjenestelig.

Hva slags musikksjangere finnes det? ›

Musikk finnes i forskjellige former, stilarter eller sjangere, som folkemusikk, klassisk musikk, populærmusikk, jazz og verdensmusikk. Innenfor hver av disse finnes en rekke former eller stilarter som alle har sitt musikalske særpreg.

Hva kan man kalle et Trestemmig vokalt eller instrumentalt musikkstykke? ›

Beste svar
DefinisjonSvarBokstaver
Trestemmig MusikkstykkeTersett7

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated:

Views: 5465

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.